spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Puncte cât mai multe în campionat"

    „Puncte cât mai multe în campionat”

    Gorjenii vor să treacă de bariera celor 30 de puncte în turul campionatului

    Nu mai e o noutate că cei de la Pandurii pun Liga 1 pe primul loc în duel cu Europa League sau Cupa României. „Liga 1 are prioritate pentru că vrem să ne calificăm în Europa prin campionat. Să nu se înţeleagă faptul că tratăm cu indiferenţă Cupa României sau Europa League”, a comentat Eugen Pârvulescu.

    Vor victoria cu Vaslui

    Ei bine, preşedintele executiv al pandurilor pune pe primul loc meciurile din campionat. „Campionatul este foarte important. Pe aici am ajuns în Europa şi tot pe aici ne dorim să ajungem şi la anul. Avem 23 de puncte, urmează o serie de meciuri din care putem să ne îmbunătăţim punctajul. Este important ca după meciul cu Vaslui să avem 26 de puncte”, a mai declarat Eugen Pârvulescu. Oficialul pandurilor susţine că din cele cinci etape rămase, echipa sa poate obţine minim 12 puncte. „Suntem concentraţi şi vrem să strângem cât mai multe în campionat”, a mai declarat Pârvulescu.

    Pustai vrea 33, Pârvulescu vrea 35

    Dacă antrenorul pandurilor a spus încă de acum vreo trei etape că-şi doreşte ca după ultima etapă din tur echipa sa să aibă peste 33 de puncte, Pârvulescu este mai optimist. „Avem acasă cu Vaslui, apoi la Viitorul, după care vine Steaua, ieşim la Corona Braşov şi vine U Cluj. Trebuie să facem 12 puncte, de ce nu chiar şi 13 sau 15. Nu văd de ce nu am putea bate şi Steaua, e timpul”, a mai declarat Pârvulescu.

    „Să fim pe podium”

    Târgujienii sunt decişi să facă un tur de campionat bun, aşa că pe lângă aceste calcule legate de punctaj, oficialii echipei îşi doresc să ierneze pe podium. „În sezonul trecut am stat multe etape pe podium, aşa că la final clasarea pe locul 2 nu a fost chiar o surpriză. Ne dorim ca şi anul acesta să terminăm pe podium, aşa că ar fi ideal ca de sărbători să fim acolo la fel ca şi la vară”, a mai declarat Pârvulescu.

    „Am atins bariera celor 20 de puncte, acum trebuie să atingem bariera celor 30 de puncte. Apoi vine o altă barieră, cea de 40 de puncte şi tot aşa mai departe”, Cristi Pustai, antrenor Pandurii

    „Vrem să ne calificăm în Europa, vrem să mergem an de an în Europa şi să avem o tradiţie. Vrem să câştigăm şi un trofeu, iar Cupa României anul acesta este o oportunitate”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    „Cupa României este cea mai scurtă cale de acces în Europa”, Cristi Pustai, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: