spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPustai dă examene cu străinii

    Pustai dă examene cu străinii

    Mai mulţi jucători străini sunt testaţi de Cristi Pustai în Antalya

    Una din ideile lui Cristi Pustai este ca în perioada de pregătire să dea posibilitatea mai multor jucători să dea probe la echipa pe care o antrenează. „Nu am refuzat nici un jucător venit la probe. Îl văd, şi apoi mă decid. Am luat jucători buni chiar şi după ultimul amical, Bawab de la Mediaş de exemplu”, spune Pustai. În aceste condiţii, Pustai este de acord să testeze cât mai mulţi jucători, aşa că în Antalya deja şi-au făcut apariţia unii jucători veniţi la probe. Mulţi vin, dar puţini vor rămâne, aşa că nu este obligatoriu ca cei care dau probe să şi rămână la echipă.

    Mulţi la probe

    Antrenorul pandurilor are treabă în Antalya. În primul rând îi urmăreşte pe jucătorii pe care mizează, jucători care aparţin echipei oltene. Apoi, tehnicianul trebuie să tragă cu ochiul şi la ce fac cei care vin în probe. În acest moment, în Turcia, sunt trei jucători care dau probe de joc. Este vorba de un portar polonez, un atacant brazilian şi un mijlocaş belgian. Mai este aşteptat şi un macedonean, însă pe lângă acesta este posibil să mai apară şi alţi jucători la probe. Gorjenii nu vor să facă vâlvă, aşa că nu anunţă ce jucători au la probe, singurele informaţii care vin dinspre Turcia fiind pe surse. Ieri au apărut deja şi numele celor care dau probe la Pandurii. Portarul polonez se află cu echipa în Turcia de câteva zile bune, Michal Gliwa venit de la Zagleblie Liubin dă probe pentru a rămâne în lotul pandurilor. Polonezul are 26 de ani, măsoară 1,88 metri şi cântăreşte 77 kg. În plus, Gliwa a fost în toamnă titular la echipa de pe locul 14 din 16 competitoare în Polonia având 17 prezenţe în teren.

    Un alt jucător care dă probe este brazilianul Edosn. Acesta are 22 de ani, a venit direct din Brazilia, este atacant, fiind caracterizat drept un „număr nouă veritabil”. Edson dar şi portarul polonez vor fi testaţi în perioada a doua a stagiului. De ieri, în Turcia a ajuns şi un mijlocaş belgian. Este vorba de Funso Ojo, jucător în vârstă de 22 de ani care a fost patru ani de zile în lotul celor de la PSV Eindhoven. Ojo are 22 de ani, între 2008-2012 a jucat pentru PSV în doar 11 meciuri, după care a plecat la Beerschot AC, acum venind din liga a doua belgiană de la Royal Antwerp. Coleg de generaţie cu jucătorul lui Chelsea, Hazard, Ojo va da probe la echipa lui Pustai. Trebuie menţionat faptul că oltenii îl aşteaptă pe probe şi pe macedoneanul Vladica Brdarovski în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost propus pandurilor pentru probe, iar Pustai a acceptat să-l vadă. Ultima echipă la care a jucat Brdarovski a fost Pelister Bitola. Jucătorul Brdarovski poate juca pe trei posturi, fundaş dreapta, mijlocaş dreapta dar şi la închidere.

    Pleacă Breeveld?

    Una din marile semne de întrebare este legată de situaţia lui Nicandro Breeveld. Este foarte posibil ca italienii de la Bologna să accepte să ofere suma cerută de gorjeni, 1,2 milioane de euro şi să-l achiziţioneze pe mijlocaşul la închidere al pandurilor. Perioada de mercato în Italia se încheie la finalul acestei luni, aşa că acestea sunt ultimele zile în care transferul se poate parafa! Până acum, negocierile au ajuns la 800 de mii de euro, în prima fază italienii oferind 400 de mii de euro.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: