spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPustai nu vrea "studenţi" în echipă

    Pustai nu vrea „studenţi” în echipă

    Cei trei jucători doriţi de Marin Condescu de la Sportul Studenţesc, Dacian Varga, Costin Curelea şi Ovidiu Ferfelea nu sunt doriţi şi de antrenorul pandurilor, Cristi Pustai. Acesta l-a anunţat pe şeful său că cei trei nu ar fi chiar nişte transferuri utile pentru echipă. Astfel, Pandurii s-a retras de pe pista „studenţilor”, o decizie care cu siguranţă la un moment dat va fi folosită de Condescu.

    Discuţii închise

    Marin Condescu a recunoscut cea ce am anunţat noi în ultima ediţie. Preşedintele pandurilor a discutat cu Vasile Şiman, preşedintele Sportului în legătură cu cei trei jucători, dar cel care a oprit discuţiile a fost antrenorul Pustai. „Am avut o discuţie cu Şiman care ne-a informat că putem negocia dacă ne interesează cei trei jucători. Am vorbit cu Pustai şi mi-a spus că e greu să-i capaciteze acum, nu ştie cât de bine sunt pregătiţi fizic şi nu are cum să-i integreze în acest moment. Dacă am fi ştiut mai din timp, poate am fi făcut paşii înainte. Nu îi vom mai lua.”, a declarat Marin Condescu.

    Antrenaţi pe la comisii

    Antrenorul pandurilor spune că cei trei jucători ar fi foarte utili echipei sale dacă ar fi şi bine pregătiţi. „I-aş vrea pe cei trei, dar au stat mai mult în procese decât la antrenamente. Nu ştiu care e soarta comisiilor”, a comentat Cristi Pustai.

    Aduc un libanez

    Dacă cei trei „studenţi” nu vor mai ajunge la Pandurii, la Târgu-Jiu a ajuns un atacant străin. Este vorba de un vârf libanez, Fayez Shamsin care a evoluat în sezonul trecut în Liban la El Egtmaaey Trablos. Trebuie spus că acest jucător s-a născut în Germania, a făcut junioratul la Hamburg iar ultima dată în Europa a activat pentru echipa a doua a celor de la Hannover 96. Fayez Shamsin are şapte selecţii la naţionala Libanului, are 21 de ani şi pare decis să rupă gura târgului la Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: