spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Puteam câştiga, dar puteam să şi pierdem"

    „Puteam câştiga, dar puteam să şi pierdem”

    Cristi Pustai mulţumit: „E bun şi acest punct pe care îl adăugăm în clasament, la final tragem linie”

    Cei care ţin cu Pandurii au trăit toate stările la partida de luni seara de la Ploieşti. Euforie mare după golul lui Sipo Bohale, frustrare la golul egalizator al gazdelor, apoi supărare când s-a dat penalti în minutul 89 dar şi bucurie când David Lazar a reuşit să apere penaltiul. Adevărul este că la un moment dat spre finalul jocului la 1-0 toată lumea credea că oltenii au scăpat în câştigători, apoi a venit egalarea şi după aceea acel penalti în urmă căruia remiza este un rezultat bun. „Ne-am bucurat, puteam pierde dar şi câştiga. Este un rezultat meritat, egal echitabil”, a comentat Dan Nistor.

    Şi antrenorul pandurilor, Cristi Pustai a vorbit După joc. „A fost un meci frumos. Două echipe cu un joc spectaculos, obişnuite să atace să marcheze. Mult timp a fost un 0-0 spectaculos, intens cu joc pe contre. În prima repriză echipa gazdă a avut mai multe situaţii de poartă. În partea a doua, după minutul 60 noi am devenit periculoşi. Din păcate nu am reuşit să păstrăm acel 1-0, suntem o echipă încă naivă şi încercăm şi în aglomeraţie să ieşim în zonă centrală cu pas de 5 metri. Va trebui să ne dezvăţăm de anumite lucruri”, a comentat Pustai dezamăgit pe reacţia elevilor săi din final de joc.
    Totuşi, tehnicianul a lăudat ambele echipe. „Acest 1-1 arată că suntem două echipe bune ale campionatului. Jocul a avut ritm chiar şi pe o căldură mare. Nu s-a făcut rabat de la efort, s-a jucat la victorie. Va trebui să ne refacem până joi. Nu suntem echipe turate bine, de nota 8 ambele echipe”, a mai punctat Pustai.

    Miza pe refacere

    Şi Pandurii, dar şi Petrolul au făcut risipă de energie, asta chiar dacă mâine au meciuri importante în cupele europene. „E bine că după etapa a 6-a se întrerupe campionatul, dar până atunci jucăm multe meciuri în deplasare. Facem deplasări doar cu autocarul. Nu avem timp de antrenamente, doar de refacere după meciuri. Sper să ţinem acest rtim”, a mai adăugat antrenorul pandurilor. Mâine seară de la ora 21.00, Pandurii joacă pe Cluj Arena împotriva celor de la Hapoel Tel Aviv în timp ce Petrolul Ploieşti are meci acasă contra olandezilor de la Vitesse.

    Contra supărat pe remiză

    Dacă gorjenii s-au arătat mulţumiţi de remiză, antrenorul ploieştenilor era supărat. „Pandurii este una din cele mai bune echipe din România, şi am avut puterea să revenim în faţa acestei echipe. Un meci foarte bun făcut de noi din toate punctele de vedere. Mi-a fost frică de acest meci prin prisma oboselii acumulate în deplasarea din Feroe. Am fost motivaţi, suntem pe un drum bun şi tratăm fiecare meci cu responsabilitate. Meritam victoria. Am pierdut două puncte”, a comentat Cosmin Contra.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: