spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Putem ajunge în Europa cu actualul lot"

    „Putem ajunge în Europa cu actualul lot”

    Dorinţa preşedintelui pentru 2014: „Să nu mai avem probleme de lot”

    La finalul anului 2013, Eugen Pârvulescu trage o concluzie. „A fost un an senzaţional. Am devenit vicecampioni ai României şi ne-am calificat în grupele Europa League, acolo unde se joacă fotbalul adevărat”, spune Eugen Pârvulescu. Şi cum oltenii s-au învăţat cu binele, pentru 2014 au aceleaşi planuri. „Vrem să ne calificăm din nou în Europa şi o putem face. Mai departe îmi doresc să ajungem din nou în grupe pentru că de data aceasta vom fi pregătiţi ştiind ce ne aşteaptă acolo iar punctele pe care le vom obţine vor fi mult mai multe”, a comentat Pârvulescu.

    Obiectiv: Europa

    Pentru cele 15 etape rămase din Liga 1, oficialii pandurilor vorbesc doar de un singur obiectiv: calificarea în Europa. „Putem să ne calificăm, o să fie o luptă dură şi grea dar ne jucăm şansa. Cred că dacă vom termina sezonul pe locul 4 atunci vom obţine şi biletele pentru Europa. Le merităm”, a mai adăugat Pârvulescu. Oficialii de la Pandurii se gândesc şi la perioada de transferuri. „Am avea nevoie de doi fundaşi centrali dar şi de doi atacanţi” este dorinţa lui Cristi Pustai. Tehnicianul pandurilor vrea ca în echipă concurenţa să fie mult mai mare. „Avem nevoie de concurenţă pe fiecare post în parte”, a mai adăugat Pustai. În schimb, preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu este de părere că lotul este echilibrat, însă spune că trebuie ca şi jucătorii accidentaţi să revină. „Eu sunt de părere că şi cu actualul lot ne putem califica în Europa. Ne dorim să revină şi Matulevicius, am avea nevoie de el. Dacă nu s-ar accidenta vreun jucător atunci pot spune clar că ne batem cu succes la un loc de Europa. Însă, accidentările nu se negociază”, a mai adăugat Pârvulescu.

    „Nu pleacă nimeni”

    Dacă la capitolul veniri nu se poate vorbi de o listă de transferuri, la capitolul plecări Pârvulescu spune că taraba cu jucători este închisă. „Noi ne dorim ca până la vară să rămânem în aceeaşi formulă. Şi cu Eric în echipă. Avem nevoie de toţi jucătorii şi sunt convins că ei vor continua până la vară la noi”, a mai spus Pârvulescu. Oficialul pandurilor mai spune cu sunt jucători din lotul echipei care sunt în atenţia mai multor echipe, dar nu există nicio ofertă concretă. „Nu avem ofertă pentru niciun jucător. Bine, sunt 3-4 jucători de care se tot interesează unii şi alţii, dar nu cred că vor pleca. Sau dacă va fi să plece cineva, nu vor fi mulţi, maxim unul singur”, a mai spus Pârvulescu.

    Se caută echipe pentru împrumuturi

    Din punctul de vedere al conducerii de la Pandurii câţiva jucători din lot ar avea nevoie de jocuri în picioare la alte echipe. „Ar fi câţiva jucători care ar avea nevoie pentru o perioadă scurtă să joace. Ne dorim ca unul din cei mai valoroşi jucători din lot, Cornel Predescu să revină şi să joace. Nu ştiu dacă va putea juca la noi, aşa că cel mai bine pentru el ar fi să joace la o altă echipă. Dar el mai întâi să revină şi apoi vedem”, a comentat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: