spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Putem ajunge în Europa"

    „Putem ajunge în Europa”

    Noul preşedinte al secţiei de handbal de la Energia, Gore Popescu este optimist înaintea ultimelor cinci etape de campionat. Oficialul Energiei spune că trupa antrenată de Liviu Andrieş are şanse mari de-a accede într-o competiţie europeană. „Totul s-ar putea decide în ultima etapă, noi avem şansa noastră”, spune Gore Popescu. Primul hop este sâmbătă în Sala Sporturilor, atunci când Energia va întâlni pe teren propriu cu începere de la ora 18.00 echipa CSM Satu Mare.

    „Va fi greu cu CSM-ul”

    Energia s-a impus în deplasare la Timişoara şi a ajuns la cota de trei meciuri consecutive câştigate în campionat. „A fost un meci greu, mai ales din punct de vedere fizic, s-a jucat destul de tare, formaţia gazdă era cu cuţitul la os cum se spune, şi cam greu şi-au vândut pielea. Dar am jucat bine tactic, am fost inteligenţi în joc, nu ne-am făcut un scop să ne batem fizic cu ei. Ne-am apărat bine şi am replicat pe faza a doua şi contraatac. Acestea au fost armele noastre la Timişoara. Portarul Dragomir a făcut un meci extraordinar, a apărat foarte bine. În momentul când ai o apărare foarte bună şi poarta la fel de bună este foarte simplu handbalul”, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş după meciul de la Timişoara. Astfel, Energia a ajuns în cărţi pentru cupele europene. „Echipa e în formă bună, joacă foarte bine. Va fi foarte greu cu CSM Satu Mare şi sper să câştigăm şi să fim în ton cu ultimele evoluţii. Trebuie să ne menţinem în lupta pentru locurile de cupă europeană”, a comentat şi Gore Popescu.

    „Patru echipe ne batem pe două locuri”

    Calculele pentru calificarea în cupele europene sunt simple. Gorjenii trebuie să câştige cât mai multe meciuri pentru a prinde cel puţin locul cinci. „Dacă batem tot acasă depindem de ce fac şi alţii pentru că pot veni peste noi. Cluj, Bacău, Reşiţa şi noi ne batem pentru cupele europene. Suntem patru echipe se bat pe două locuri. Putem ajunge în Europa”, a mai spus Gore Popescu. Acesta spune că o victorie în meciul de miercuri de la Bacău ar asigura în procent mare biletul pentru Europa. „La Bacău e un meci extrem de important pentru noi. Cu o victorie acolo suntem 90% calificaţi într-o cupă europeană, dar până atunci nu trebuie să facem pas greşit cu Satu Mare”, a mai spus Gore Popescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: