spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert„Mai putem face transferuri”

    „Mai putem face transferuri”

    sport-03Președintele pandurilor, Narcis Răducan spune că în lotul echipei mai pot apărea schimbări. „Nu este o listă definitivă a transferurilor. Dorim să mai completăm şi cu alţi jucători, regulamentul ne permite până în septembrie să completăm lotul, sigur că e de preferat să o facem cât mai repede, pentru că iar vor fi probleme în ceea ce priveşte ajungerea tuturor la acelaşi nivel din punct de vedere fizic, dar nu depinde doar de noi. Prioritară este poziţia de închizător, zilele acestea suntem în discuţii cu doi jucători şi sperăm ca unul dintre ei să reuşim să-l legitimăm”, a declarat Răducan. Acesta spune că transferurile făcute au fost gândite, nu efectuate de dragul de-a fi efectuate. „Am căutat împreună cu antrenorii să avem o dublură pe post, să fie o competiţie, pentru că obiectivul pe care ni l-am propus este acela de a ne bate sus, să ajungem în play-off la sfârşitul acestui sezon sau la sfârşitul sezonului regulat. 

    Dacă a plecat Erico, probabil că vom mai avea nevoie de un stopper, acestea ar fi priorităţile pe care ni le-a semnalat antrenorul şi sunt de acord cu ele. În rest, atât timp cât ne permite regulamentul, e posibil să fie mişcări în ambele sensuri, şi jucători să plece, dar şi să vină cineva. Cam aceasta este strategia şi eu cred că vom fi echilibraţi la sfârşitul campaniei de transferuri”, a mai punctat Răducan. 

    Shamsin, aut?

    Oficialul pandurilor a vorbit și despre situația contractuală a lui Feiz Shamsin. „Situaţia lui Shamsin este incertă, a fost la echipa naţională şi acolo a rămas, deşi s-a terminat demult meciul. Probabil vom găsi soluţii să ne despărţim de el, asta e ideea la care am ajuns împreună cu staff-ul tehnic. Deocamdată are contract cu noi, dar în curând vom clarifica şi situaţia lui”, a mai spus Răducan. 

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: