spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRăducan ameninţă că pleacă dacă Pandurii intră în insolvenţă

    Răducan ameninţă că pleacă dacă Pandurii intră în insolvenţă

    Situaţia critică în care se află Clubul Pandurii i-a determinat pe acţionari să vorbească tot mai mult despre insolvenţă. Chiar în şedinţa acţionarilor de marţi, atât primarul municipiului cât şi preşedintele Consiliului Judeţean au cerut insolvenţa din cauza lipsei banilor pentru achitarea datoriilor către stat. Însă, Narcis Răducan se opune vehement acestei decizii şi spune chiar că se va despărţi de Pandurii, în cazul în care acest lucru se va întâmpla.

    sport-02-27

    În timp ce acţionarii Clubului Pandurii cer insolvenţa, iar jucătorii ameninţă cu greva, Narcis Răducan susţine că va părăsi Clubul în cazul în care se va ajunge la această situaţie. „Poziţia mea a fost una fermă că nu sunt de acord cu această idee. Am trăit şi această experienţă neplăcută la Oţelul Galaţi, este foarte greu să gestionezi spiritul din vestiar, nu ai nicio certitudine. Sigur că nu este clubul meu şi va fi o decizie la nivel de club, dar fiecare şi-a exprimat opinia şi vom vedea ce se va întâmpla zilele acestea”, a declarat preşedintele Clubului Pandurii, Narcis Răducan. Nici antrenorul echipei nu pare să fie de acord cu intrarea în insolvenţă, acesta considerând că datoriile nu sunt atât de mari încât să se apeleze la această variantă pentru redresarea financiară a echipei.

    Decizie finală

    Tot preşedintele pandurilor susţine că dacă toţi acţionarii şi-ar achita contribuţiile bugetare, echipa s-ar putea redresa şi chiar ar rezista fără banii de la CEO. „Atâta timp cât nu ne respectăm ceea ce am stabilit este greu să continuăm”, a spus Narcis Răducan. Dintre acţionari, singurii care au plătit integral cotizaţia la club sunt cei de la Consiliul Judeţean. Primăria Târgu-Jiu, din 220 de mii de euro, a plătit doar 50 de mii de euro, USMO, din 100 de mii de euro, a plătit o mie de euro, ARTEGO a plătit o parte din suma de 700 de mii de euro, iar CEO a plătit 180 de mii de euro la începutul anului. În urma discuţiilor ce au avut loc ieri, s-a stabilit ca o decizie finală să se ia în următoarea şedinţă AGA ce va fi organizată vineri.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: