spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRăducan pleacă de la Pandurii: „Nu mai are sens să rămân”

    Răducan pleacă de la Pandurii: „Nu mai are sens să rămân”

    Narcis Răducan a decis să plece de la Pandurii. Acesta a declarat pentru un post naţional de televiziune că este o chestiune de timp până când despărţirea de clubul gorjean va deveni oficială.

    Narcis Răducan

    Despre plecarea lui Răducan s-a vorbit tot mai des în ultima perioadă, mai ales că situaţia financiară a clubului este aceeaşi. „Din punct de vedere financiar situația este neschimbată. Criza nu poate fi depășită și jucătorii își anunță, zi de zi, intenția de a-și rezilia contractele. Și eu am făcut la fel, am și vorbit cu administratorul judiciar și vom finaliza zilele acestea documentele pentru că lucrurile au dus la un blocaj ireparabil, așa că nu mai are sens să rămân”, a spus Răducan în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, citat de digisport.ro.

    Numire ilegală

    Totodată, judecătorii Tribunalului Gorj au decis că Narcis Răducan a fost numit ilegal în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Clubului. Această numire a fost contestată în decembrie 2015 de către USMO, reprezentantă de Marin Golea. Răducan a explicat că această hotărâre are în vedere doar poziţia sa în cadrul Consiliului de Administraţie, nu şi pe cea de preşedinte al clubului. „De mai mult de un an am un litigiu în tribunal pentru poziţia mea în Consiliul de Administraţie. Această poziţie fusese aprobată de toţi membrii fondatori, inclusiv de Uniunea Sindicatelor Miniere. Nu are nicio legătură cu poziţia mea de preşedinte al clubului”, a declarat Narcis Răducan, pentru digisport.ro.

    Totuşi, administratorul special al clubului, Marin Golea, a anunţat la post local de radio că va intenta o nouă acţiune în instanţă împotriva persoanei care a semnat contractul de muncă al lui Narcis Răducan. Mai mult, Golea susţine că există şanse minime ca Răducan să îşi recupereze banii de la Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: