spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRăducan s-a despărţit de Pandurii!

    Răducan s-a despărţit de Pandurii!

    Narcis RăducanNarcis Răducan a părăsit oficial clubul gorjean de fotbal. Potrivit unui comunicat postat pe site-ul oficial al Pandurii, conducerea clubului a ajuns la un acord cu preşedintele Narcis Răducan în vederea rezilierii pe cale amiabilă a contractului. La despărţirea de echipă, Narcis Răducan a dorit să mulţumească tuturor celor care i-au fost alături timp de un an jumătate la Pandurii Târgu-Jiu, precizând că a încheiat colaborarea de comun acord cu cei doi administratori ai clubului: „Azi am încheiat amiabil colaborarea cu Pandurii Târgu-Jiu, printr-un acord cu Administratorul special şi Administratorul judiciar. Se încheie pentru mine un episod important din cariera mea, presărat cu multe momente frumoase, de neuitat, legate de obţinerea podiumului, calificarea în Europa League, dar şi transferarea unor jucători exponenţiali din fotbalul românesc. Mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă, acţionari, antrenori, jucători, colegi şi mai ales suporterii gorjeni! În perioada următoare voi analiza alături de familie şi voi decide ce urmează în cariera mea”.

    Jucătorii, împărţiţi în două tabere

    Situaţia de la Pandurii este din ce în ce mai grea după intrarea în insolvenţă. Conducerea clubului a anunţat măsuri de reducere a salariilor, iar şase jucători au fost excluşi din lot pentru că nu au acceptat să semneze noile contracte. „Celor pe care i-aţi adus în vară nu le-aţi propus salariile de 1.000 de euro, iar ei au asigurată şi recuperarea restanţelor din drepturile TV. Noi nu! Şi ne cereţi şi să renunţăm la bani, ceea ce nu e normal”, a fost punctul de vedere al celor 6 scoși din lot, adică Unguruşan, Grecu, Herea, Munteanu, Răuţă şi Pleaşcă, potrivit digisport.ro.

    Acestora li s-a adăugat şi portarul Lazar. Dintre ei, Răuţă şi Pleaşcă au semnat între timp să primească salariu de 1.000 de euro pe lunile octombrie, noiembrie şi decembrie şi au fost reprimiţi sub comanda lui Grigoraş. Ţucudean a revenit şi el la sentimente mai bune, mai scrie digisport.ro. Jucătorii străini de la Pandurii, Bunoza şi Buijis se pregătesc şi ei separat, după ce au anunţat că vor să plece de la echipă. Se pare că jucătorii sunt împărţii în două tabere deoarece vei veniţi în vară au clauză în contract că-şi vor primi banii direct de la LPF din drepturile TV, iar clubul nu are cum să se opună. Acesta ar fi motivul pentru care nici măcar nu li s-a propus salariul de 1.000 de euro pe lună.

    Te-ar mai putea interesa

    5 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: