spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMai rămâne Anton la Pandurii?

    Mai rămâne Anton la Pandurii?

    Paul Anton este de doi ani și jumătate la Pandurii, așa că se gândește să plece. Ofertat până acum de două ori de Steaua, mijlocașul nu a reușit să facă pasul spre echipa campioană, așa că în acest moment fiind a treia oară în negocieri cu bucureștenii pare foarte tentat să lase Pandurii pentru Ghencea. Mai mult, steliștii îl vor, au oferit și un preț pe jucător, dar și variante de jucători la schimb, variantă pe care târgujienii o analizează în acest moment. Marea problemă este aceea că dacă va fi lăsat să plece, echipa va rămâne descoperită în linia mediană acolo de unde au plecat deja Pintilii, Nistor, Eric și Elton.

    sport-02-9

    Multe avantaje

    Mirajul Steaua atrage, iar Paul Anton, cât o fi el de profesionist, este tentat să meargă la echipa campioană. În plus, e greu să-i mai găsești o stare de motivare unui jucător care știe că a fost de trei ori ofertat de Steaua, așa că zilele lui Anton la Pandurii par să fie numărate. Steaua este pe fir, a inițiat primele discuții, dar cam atât, negocierile fiind dure. Mijlocașului i s-ar pregăti și un salariu atractiv în Ghencea, 10 mii de euro pe lună, dublu față de cât încasează la Târgu-Jiu, așa că și acest factor contează foarte mult.

    Afaceri multe pe altă filieră

    Din 2010 până în prezent șapte jucători au lăsat Pandurii pentru Steaua. Aproape că a devenit o obișnuință ca de la Târgu-Jiu să plece jucători spre Steaua şi mai toate au fost afaceri profitabile pentru bucureșteni care au luat cam toată spuma pandurilor. Stanca, Martinovic, Păcurar, Matei, Chiricheș, Pintilii sau Breeveld au trecut de la Pandurii la Steaua, însă aceste cazuri nu se pot compara cu cel de acum în care „actorii” sunt alții. Gigi Becali continuă să fie șeful Stelei, însă la Târgu-Jiu nu mai sunt Condescu, Pîrvulescu sau Prunariu, așa că în funcție de ce gândesc cei ce au putere de decizie se poate sau nu face transferul lui Anton.
    Oricum, faptul că Steaua a intrat pe fir îi dovedește unui contabil de la echipă faptul că în fotbalul românesc doar celor de la Steaua mai poți să le vinzi jucători, în timp ce piața externă este aproape închisă. Și atunci de ce să urli când îți cere Steaua să îți facă eșalonare la plata unui transfer când doar de la ei poți lua bani pe jucători?

    Oferta Stelei

    Cei de la Steaua au de gând să renunțe și la jucători doar pentru a-l lua pe Anton. Jucători ca Neagu, Rîpă, Enceanu sau Vâlceanu sunt propuși pandurilor, așa că Edi Iordănescu ar trebui să aleagă dintre numele celor propuși. Însă, gorjenii vor și bani, așa că negocierile vor fi dure…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: