spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRatări de generic tv

    Ratări de generic tv

    În fotbal se spune că pe genericul tv încap golurile spectaculoase, însă se poate face un montaj şi cu ratări spectaculoase. Cei de la Pandurii au oferit o mai multe faze de acest gen, însă cea mai mare ocazie s-a consemnat în minutul 38 când Ţucudean şi apoi Munteanu au ratat incredibil. „Probabil o să fim la Digi Show, n-aveam cum să ratăm de acolo. Am încercat să trimit pe lângă fundaş, dar am lovit mingea foarte slab. Sperăm să nu se mai întâmple. Bine că am câştigat şi că m-au scos colegii”, a spus Vali Munteanu.

    sport-03-12

    Şi George Ţucudean a comentat acea fază de-a dreptul incredibilă. „Se întâmplă, important e să nu clacăm la o fază de genul ăsta. Am şi râs după acea fază, pentru că nu trebuie să mă blochez. Mai vin alte faze, meciul mai are multe minute. Doar pe internet am mai văzut o ratare atât de mare”, a declarat Ţucudean.

    Nu dă după jucători

    Ei bine, şeful pandurilor este alături de jucători, spune că-i înţelege după acea ratare. „Am ratat mult. L-am încurajat la final pe Vali Munteanu, un jucător bun. În fotbal se mai şi ratează, am fost şi eu în locul lor. Băieţii sunt alături de Vali, va marca cât mai curând. Este om de bază, trebuie să ţină capul sus, ne vom baza pe el în continuare”, a declarat Răducan.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: