spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRatările, buba pandurilor

    Ratările, buba pandurilor

    Grigoraş spune: „Batin sper să-şi revină că se joacă cu inimile tuturor”

    În meciul cu Dinamo, Pandurii a şutat de 22 de ori pe poarta dinamoviştilor. Un adevărat record. Gorjenii i-au subordonat de „câinii roşii” şi la nivelul posesiei, 63% faţă de doar 37% cât au avut alb-roşii. Mergând mai departe, oltenii au fost superiori şi la ocaziile de gol, 7-4 pentru gazde. Totuşi, ceva s-a întâmplat dacă oltenii nu au câştigat meciul. În apărare fundaşii centrali au gafat la golurile dinamoviştilor, aceştia din urmă fiind foarte eficienţi. În atac, Batin şi-a luat rolul de ratangiu, atacantul adus împrumut de la CFR irosind două ocazii rarisime.

    Batin, campion la ratări

    Punctul câştigat cu Dinamo pare a fi un rezultat negativ după cum s-a jucat sâmbătă seara. Pandurii trebuia să câştige acest meci, însă şi un punct e bine venit. „Jocul trebuie să se mai armonizeze după un joc slab la Braşov cu Dinamo am arătat că liderul nu ne estre deloc superioară. Un punct este mai bun decât nimic în condiţiile în care ghinionul ne-a urmărit. Dacă am fi marcat din câte ocazii am avut, eram liniştiţi. Vă mai aduceţi aminte timpurile în care ratam 7-8 ocazii pe meci? Aşa că 2-2 cu Dinamo nu e un rezultat rău”, spune Condescu.

    Şi cam are dreptate. Pandurii joacă un fotbal plăcut ochiului, însă, în evoluţie apar unele lacune care cântăresc decisiv. Dacă la apărare se mai poate lucra pentru a fi remediate scurt-circuitele, în atac pare a fi marea problemă. Ratăm mult, Batin irosind două ocazii rarisime în meciul cu Dianmo, însă nu i s-a luat capul pandurului. Grigoraş chiar i-a ţinut partea atacantului său. „I-am spus şi lui Batin că dacă dădea toate golurile pe care le-a avut nu ajungea la noi niciodată. A avut nişte ratări incredibile. În prima repriză a ratat o ocazie mare, din 5-6 metri. Dar a făcut şi lucruri bune, a alergat foarte mult. A avut situaţii clare dar nu a marcat, trebuie să marcheze. Îl aşteptăm. A avut un început mai greu şi când a venit la Târgu-Jiu şi pe final a dat goluri importante. Sper să-şi revină că se joacă cu inimile tuturor”, a comentat Grigoraş.

    Îşi fac propriul joc şi interes

    Ciobotariu la finalul meciului a trimis o săgeată către gorjeni. „Sper să joace la fel şi în etapa viitoare”, aluzie la meciul pandurilor de sâmbătă de la CFR Cluj. Grigoraş a răspuns fără a sta pe gânduri. „Noi am bătut pe CFR, Steaua, Rapid, nu am pierdut cu Dinamo. Nu ne poate acuza nimeni că suntem pro cineva. Noi ne facem doar propriul joc”, a mai spus Grig.

    A debutat Roberto Dumitru

    Grigoraş a decis într-un moment al jocului în care lucrurile nu îi erau favorabile, să arunce în luptă cu Dinamo un debutant. La scorul de 1-2 şi cu un om mai puţin, Grig i-a făcut debutul lui Roberto Dumitru în Liga 1. „Roberto nu ştiu dacă s-a pierdut. Am fost mulţumit de el în pregătire. S-a comportat bine. Am riscat, am mizat pe cartea atacului”, a spus la final Grig. În schimb, Roberto Dumitru era super încântat că a debutat. „Am debutat cu Dinamo. Mulţumesc domnului profesor că are încredere în mine. Nu mi-au tremurat genunchii, am intrat cu curaj, m-a motivat şi domnul Grigoraş înainte. Vă daţi seama că acum câţiva ani îi vedeam la televizor pe Dănciulescu, Niculae şi visam să joc şi eu ca ei, acum mi s-a împlinit visul şi sunt bucuros”, a spus Roberto Dumitru care nu are încă 18 ani împliniţi.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: