spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRegrete şi planuri la Energia

    Regrete şi planuri la Energia

    – Vlaicu: „Regret că nu am prins play-off-ul, însă echipa aceasta nu se va desfiinţa şi atacăm la anul primele opt locuri”

    În ultimul timp au fost multe voci care au spus că din vară echipa de baschet Energia Pandurii nu va mai exista. Ieri, şeful secţiei de baschet de la Energia, Marius Vlaicu a anunţat că această informaţie este falsă. „Vom avea echipă şi la anul în Divizia A. Poate vom avea un buget mai mic, însă majoritatea echipelor au probleme economice. Vedem ce va fi din vară, tot atunci vom stabili care va fi şi strategia noastră”, a comentat ieri Marius Vlaicu.

    Tot conducătorul gorjean susţine că dintr-un ghinion trupa sa nu a prins un loc mai bun în clasament. „Regretul personal e că nu am intrat în primele opt locuri. Vom avea la finalul campionatului o şedinţă de analiză în care vom stabili şi ce avem de făcut. Ne-a ocolit şi norocul pentru patru partide le-am pierdut pe final. Am făcut şi spectacol în unele meciuri, în special în partea a doua a campionatului în care am şi făcut meciuri bune”, a mai spus Vlaicu. Acesta a făcut deja un plan pentru viitor. „Mi-aş dori să continuăm colaborarea cu Darby, Troupe, Bigus sau Mocanu. Şi cu domnul Nikolic vom discuta, e prima variantă. Regret că nu am prins play-off-ul, însă echipa aceasta nu se va desfiinţa şi atacăm la anul primele opt locuri”, a mai spus Vlaicu.

    Până una alta, Energia are meci pe teren propriu sâmbătă de la ora 18.00 contra celor de la BC Timişoara, partidă pe care oltenii nici nu concep să nu o câştige.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: