spot_img
Altele
    AcasăNews AlertRegretele lui Giles

    Regretele lui Giles

    În această iarnă de la echipa de baschet Energia au plecat trei jucători. Milan Oluic pentru că nu a confirmat, Brandon Fields pentru că a fost o fire recalcitrantă şi Robert Giles pentru că nu s-a adaptat la Târgu-Jiu. Primii doi au fost disponibilizaţi de conducere în timp ce ultimul a cerut el să plece de la Energia. De ce a ales să plece e marea întrebare şi la care Robert Giles a acceptat să răspundă celor de la totalbaschet.ro.

    Nemulţumit de Nikolic

    Unul din motivele pentru care Robert Giles a vrut să plece e legat de relaţia pe care a avut-o cu antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic. „A fost decizia mea să plec la Energia şi nu a management-ului. Nu am fost niciodată capabil să îmi arăt potenţialul la Energia. Nu regulamentul european a fost problema aşa cum s-a zis. Problema a fost antrenorul şi distribuţia minutelor pe care o făcea acesta. Că să scurtez o poveste lungă, spun doar că jucătorii care trebuiau să joace, nu o făceau. A fost decât o singură dată când cei trei americani au fost pe teren toţi trei, momente care au fost optime pentru echipa Energiei. Cu toate acestea mi-ar plăcea să mai rămân în România”, a spus Robert Giles. Astfel, jucătorul american lansează un atac la adresa lui Slobodan Nikolic, antrenor care nu a fost pe placul americanului.

    Mulţumit de gorjeni

    Mergând mai departe, Giles nu are o părere negativă despre Energia şi fanii acestei echipe. „Mi-a plăcut foarte mult să joc în România, iar coechipierii mei au fost foarte amabili cu mine. M-a impresionat de asemenea publicul echipei, care de fiecare dată când am avut nevoie, m-au sprijinit. Totodată ţin să spun că apreciez oamenii din Târgu-Jiu, care au fost foarte primitori şi săritori în privinţa mea”, a mai spus Giles. Acesta nu regretă că a plecat de la Energia. „Nu regret faptul că părăsesc Energia. Mi-ar plăcea însă să revin în România la o altă echipă să arăt de ce sunt capabil cu adevărat, să îmi arăt potenţialul şi să ajut echipa respectivă să avanseze în parcursul ei”, a mai spus Giles.

    A jucat binişor

    Robert Giles a fost unul din jucătorii buni ai Energiei din turul campionatului. Cifrele americanului în joc sunt bune. A jucat cam 18 minute pe meci, a marcat în medie cam 8,5 puncte pe meci, a avut 2,4 recuperări şi 1,5 pase decisive, coeficientul fiind de 7,4.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: