spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRemiză echitabilă!

    Remiză echitabilă!

    Ratările au decis soarta partidei, ambele echipe irosind ocazii rarisime

    ASA Târgu Mureş nu este un adversar uşor de învins. Având în componenţă jucători chiar de echipa naţională ca Zicu, Sepsi, Mureşan sau Goga, ASA se dovedeşte a fi o nucă greu de spart în Liga 1. Ei bine, Pandurii a încercat să obţină cele trei puncte, dar la final s-a consemnat doar egalul. Oricum, meciul a fost unul spectaculos presărat cu ocazii multe de gol de o parte şi de alta, aşa că remiza este cumva echitabilă.

    Ocazii peste ocazii

    Pandurii a jucat mult mai bine în prima parte, dar degeaba. Gorjenii au controlat jocul cu autoritate, şi-au creat câteva situaţii bune de a marca, cea mai mare la şutul lui Roman care a lovit transversala, însă şi alte ocazii importante irosite de Anton, Nistor, Shalaj sau Roman. De partea opusă, ASA-ul s-a apărat bine, a încercat să muşte pe contraatac, ceea ce i-a şi reuşit. În minutul 40, Elton şi-a trimis balonul în propria poartă, aşa că oaspeţii au fost primii care au marcat. La pauză putea fi 0-2, însă Axente din situaţie de singur cu Gliwa a trimis în bara laterală a porţii gorjene, aşa că scorul a rămas 0-1. În partea a doua, oltenii au avut şi alte ocazii, Erico a reluat cu capul pe lângă din 3 metri, Nicoară l-a întins şi el pe Stăncioiu, iar Roman a fost blocat la rându-i de acelaşi portar. O situaţie bună e gol a avut şi Matulevicius, dar acesta nu a ajuns la întâlnirea cu balonul în faţa porţii. Oaspeţii şi-au arătat şi ei colţii în atac la şutul lui Mureşan din lovitură liberă de la 25 de metri care a nimerit bara porţii lui Gliwa, însă apoi şi la un şut din unghi al lui Axente. Dar, în minutul 79 a picat golul, Momcilovic marcând din careu în urma unei faze fixe. Până la final ambele echipe au mai irosit alte ocazii, aşa că s-a terminat egal, 1-1.

    Pustai laudă Pandurii

    După meciul dintre Pandurii şi ASA, Cristi Pustai a vorbit în termeni frumoşi despre Pandurii. „Am revenit cu drag la Târgu-Jiu unde revăd prieteni şi locuri care-mi sunt dragi. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu. Le-am zis şi jucătorilor, cunoşteam echipa gazdă. A fost un meci nebun cu ocazii multe. Rezultatul cred că este echitabil, ambele echipe cred că au fost aproape de a învinge, noi mai mult pentru că am avut rezultatul de 1-0 şi am avut şi câteva situaţii clare să ne desprindem. Cred că publicul a fost mulţumit de ceea ce am oferit, nu am tras de timp, fiecare a jucat, fie că a fost 0-1, fie că era 1-1, fiecare a încercat să meargă spre poarta adversă. Am văzut jocurile echipei Pandurii şi cred că este una dintre echipele cu cel mai frumos fotbal din campionatul acesta. A fost şi acel meci de la Giurgiu, a fost chiar şi meciul de la U Cluj. Acum puteau să nu facă niciun punct, dar puteau să le facă şi pe toate trei. Eu cred că poziţia în clasament nu este relevantă faţă de valoarea lotului şi sper ca echipa din Târgu-Jiu să revină cât mai repede acolo unde îi e locul, în prima parte a clasamentului”, a comentat Cristi Pustai.

    De partea opusă, antrenorul secund al pandurilor, Marian Dinu era trist. „Este un rezultat care nu ne mulţumeşte, ne-am dorit foarte mult victoria. Exceptând unele greşeli pe care le-am făcut şi care sunt inerente într-un joc de fotbal, trebuie să-i felicităm pe jucători pentru că şi-au dorit foarte mult victoria. S-a văzut încă de la început, am controlat jocul destul de bine, am tras la poartă de foarte multe ori, numai că poate neşansa în unele faze ne-a privat să marcăm puţin mai devreme. La unele faze am avut şi şansă la unele situaţii de gol ale oaspeţilor, dar la unele dintre ele i-am ajutat noi să le creeze. Nu avem decât să strângem rândurile, trebuie să mergem mai departe, mai sunt meciuri de disputat în acest campionat şi trebuie să fim puternici. Ţinând cont de numărul de ocazii, rezultatul ar putea fi echitabil, dar noi nu suntem deloc mulţumiţi. Până la 0-1, am avut mai multe situaţii de gol. Dacă am fi reuşit să înscriem, poate alta ar fi fost desfăşurarea jocului. Am intrat cu 0-1 la pauză, putea să fie chiar 0-2 la pauză dacă Axente nu dădea mingea în bară”, a spus Marian Dinu.

    „Ne nelinişteşte foarte mult acest bilanţ. Foarte mult! Vreau să cred că nu ne batem la retrogradare. Vrem să fim cât mai sus, dar acesta este locul pe care-l ocupăm, un loc care nu ne convine…”, Marian Dinu, antrenor secund Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: