spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRemiza nimănui

    Remiza nimănui

    Gorjenii şi clujenii s-au duelat şi au remizat într-un meci anost

    Pandurii nu a pierdut, dar nici nu a câştigat meciul cu CFR. Uneori şi un punct este bun, însă acum parcă gorjenii puteau obţine mai mult dacă nu erau naivi. Pandurii a avut în mână meciul, a avut 1-0, dar a dat dovadă de lipsă de concentrare într-un moment static şi în loc de 3 puncte în clasament se pune doar unul singur.

    sport-02-16

    Ce gol a dat Mrzljak!

    Meci încâlcit, pe alocuri anost, lipsit de vână. Singurele momente de sclipire le-a adus Lucian Sînmărtean. Acest magician al mingii a reuşit câteva acţiuni spectaculoase, însă neconcretizate. Gorjenii pot reclama şi un penalti neacordat la Vali Munteanu, dar şi faptul că oboseala îşi spune cuvântul. E greu să joci din 3 în 3 zile. Însă, gorjenii au avut meciul în mână. Deşi părea că se duce spre un 0-0 şters, jocul a fost schimbat de super execuţia lui Filip Mrzlajk. Acesta a şutat de la 30 de metri, balonul s-a dus ghiulea în vinclul porţii lui Mincă şi gorjenaii trebuiau să mai ţină de scor 15 minute pentru a ajunge la cota 10 puncte în clasament. Dar, în minutul 80 a picat olul egalizator marcat de Cristian Lopez care în urma unei faze fixe a trimis balonul în poartă. 1-1 şi ambele echipe au luat un punct.

    Greşeli elementare multe

    La final, antrenorul pandurilor era supărat. Avea şi motive pentru că e greu ca meci de meci din faze fixe să fi surprins. Petre Grigoraş a realizat că sunt câteva minusuri ce trebuie remediate. „Am jucat mai mult pe latul terenului decât pe profunzime. Această teamă exagerată nu este benefică. Au avut dorinţă mare, poate nici starea fizică şi psihică nu a fost chiar bună, se mai întâmplă să ai şi zile mai proaste şi să nu fi lucid. Am luat decizii greşite în momente importante. Dacă ne uităm la desfăşurarea jocului, echitabil. În prima parte au fost multe inexactităţi, greşeli de pasare, un joc destul de încâlcit. Am început extrem de prost meciul, am greşit la pasare, o pun pe o stare de oboseală mentală. Nu îmi dau seama. O să analizăm bine. Ne-am dorit să câştigăm acest meci, am venit după o eliminarea din Cupa Ligii şi doream să ajungem la cota 10 puncte, ceea ce ar fi fost un început perfect. Nu e vorba de organizare, ei ştiu bine ce au foarte bine de făcut la fazele fixe, lucrăm asta la antrenamente. Lipsă de concentrare şi neatenţie, poţi ai trei metri înălţime dacă nu ataci mingea poate veni unul de un metru jumătate şi să dea cu capul de lângă tine. Poate puteam primi gol din altă fază, dar să iei gol din fază fixă când ai talie destul de bună este deranjant. Aici trebuie să vedem ce este de făcut”, a comentat Grigoraş.

    Tehnicianul pandurilor a remarcat şi el execuţia lui Mrzljak, dar şi faptul că echipa a căzut într-un anumit moment. „Am marcat un gol în urma unei execuţii superbe a lui Filip, dar am luat gol din fază fixă cu toată echipa în careu, e neplăcut. O să analizăm, sper ca asta să nu se mai întâmple. Câteodată, o echipă mare poate juca prost, dar dacă este conectară pe anumite faze poate obţine un rezultat bun. Nu am făcut un meci strălucit, ba din contră, dar am avut 1-0 cu 10 minute înainte de finalul meciului şi nu am câştigat. Acceptăm realitatea, analizăm, sper ca din etapa viitoare să nu mai apară inexactităţile dar să şi creştem în evoluţie”, a mai spus Grig.

    „Concentrarea la joc ar trebui să fie un pic mai mare, cu o mică neatenție pe apărare ne-a privat de un rezultat bun, trebuie mai multă atenție pe faza de apărare. Am întâlnit aici un grup bun, cu niște băieți extraordinari. Trebuie să avem grijă la fiecare meci, pentru că am ieșit din cupele europene, iar acum titlul e targetul nostru, trebuie să facem față la campionat”, Lucian Sînmărtean, mijlocaş Pandurii

    „Am jucat la victorie cum jucăm fiecare meci. Sunt mulţumit pentru acest punct pentru că a fost meritat şi muncit. Un meci greu, am ştiut asta de la bun început. E un punct meritat, au fost momente în care am controlat meciul, mai ales în prima parte. Am avut o mare ocazie în minutul 46, dar sunt mulţumit de echipă. Am fost agresivi, am alergat. Am avut trei meciuri cu Dinamo, Craiova, Pandurii, ne-am calificat în Cupa Ligii şi acum ducem un punct meritat acasă. Pandurii au jucători buni şi de valoare”, Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: