spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertReunire de lot la CSM Târgu Jiu

    Reunire de lot la CSM Târgu Jiu

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2021-2022.12 jucătoare care au activat și sezonul trecut s-au prezentat la reunirea de la Stadionul Municipal. Este vorba despre Valentina Toader, Mădălina Olariu, Andreea Olariu, Bianca Stanca, Bianca Ștefania Chiriță, Ana Maria Diaconescu, Alina Ciuchiatu, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză, Irina Neacșu, Mihaela Obedeanu și Anna Ivanenko.

    La reunire au fost prezente și noile achiziții ale CSM-ului: Popovici Cristina Elena, Andrei Iulia Maria, Pal Mădălina și Toader Ioana Daniela. Popovici Cristina Elena evoluează pe postul de portar și vine de la CSM Deva. Pal Mădălina vine de la Neptun Constanța și evoluează ca extremă stânga Andrei Iulia evoluează ca inter stânga și vine de la Dacia Mioveni. Tot de la Dacia Mioveni vine și Toader Ioana Daniela, sora geamănă a Valentinei Toader. Ioana Daniela va evolua, la fel ca sora ei, tot ca pivot la CSM Târgu Jiu. Astfel, la CSM Târgu Jiu a apărut o situație extrem de interesantă. În acest sezon vor evolua la formația gorjeană gemenele Mădălina și Andreea Olariu, dar și Valentina și Ioana Toader, un lucru mai rar întâlnit în lumea sportului. În următoarele zile sunt așteptate să se alăture lotului și alte jucătoare cu care oficialii clubului gorjean sunt aproape de a semna contractele.

    La nivelul băncii tehnice, echipa va fi antrenată în continuare de Liviu Andrieș, antrenor principal, ajutat de antrenorul secund, Andrei Enache și maseorul Petre Tocaru. La reunire a participat și șeful secției de handbal a CSM, Dan Ilieș, directorul clubului, Robert Bălăeț, dar și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care le-au transmis câteva mesaje fetelor cu privire la obiectivele clubului pentru viitorul sezon.

    Handbalistele vor începe antrenamentele de miercuri, 21 iulie. Ele vor face pregătire fizică în următoarele zile pentru reacomodare la efort pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: