spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertReunire fără Iordănescu

    Reunire fără Iordănescu

    Antrenorul Edi Iordănescu i-a anunţat pe asociaţii de la Pandurii că va continua să antreneze la Târgu-Jiu dacă aceştia vor asigura stabilitate financiară echipei cel puţin până la sfârşitul anului. Ion Călinoiu, reprezentantul Consiliului Judeţean în Adunarea Generala a Acţionarilor de la Pandurii, i-a promis lui Iordănescu faptul că Pandurii va avea finanţarea necesara în noul sezon.

    pandurii reunire

    Înainte de reunirea lotului, Călinoiu, Iordănescu şi Narcis Raducan s-au întâlnit la Bucureşti, antrenorul fiind convins, în cele din urmă, să rămână la Târgu-Jiu. „Am acceptul de principiu a lui Edi, dar am stabilit împreună ca în următoarele 10 zile, până la plecarea în cantonamentul din Slovenia, să ne dea răgazul să organizăm şi să-i oferim ceea ce cere orice antrenor de valoare: jucători, condiţii de lucru şi o stabilitate minimă a situaţiei financiare. Eu sper că ne vom capacita şi pe data de 22 iunie, la plecarea în cantonamentul din Slovenia, să fim în formulă completă, cu noi speranţe pentru viitorul sezon”, a declarat Narcis Răducan.

    Contractul lui Edi Iordănescu la Pandurii expiră pe 30 iunie, iar acesta le-a dat asociaţilor un termen limită de 10 zile pentru a-i pune la dispoziţie bugetul necesar formării noului lot. „Nu am semnat prelungirea cu Pandurii. Contractul meu se termină la 30 iunie şi am hotărât împreună cu preşedintele Narcis Răducan ca staff-ul meu să se ocupe de pregătirea echipei în următoarea perioadă. Am promis însă că dacă până la sfârşitul săptămânii clubul va reuşi să redreseze situaţia financiară pentru a securiza jucătorii care încă sunt sub contract, pentru a rezolva măcar parţial din restanţe, pentru a putea asigura măcar un buget intermediar de 3-4 luni de siguranţă şi linişte pentru lucru în condiţii decente, pentru a completa lotul cu 4-5 jucători, pentru a organiza perioada precompetiţională, etc., iau în calcul un nou contract. Fac asta chiar dacă clubul trece prin momente foarte grele, pentru că aleg cu sufletul, în mod special pentru suporteri şi pentru munca deja depusă. Dacă însă lucrurile nu se vor rezolva, cu siguranţă că nu voi continua pentru că nu vreau să amăgesc pe nimeni sau să creez iluzii fără acoperire. Pot face o echipă să producă rezultate şi să facă performanţă doar în condiţii măcar minime de stabilitate”, a precizat Iordănescu, pe pagina sa de Facebook.

    Iordănescu, absent

    Lotul echipei Pandurii s-a reunit ieri, la Târgu-Jiu, însă Edi Iordănescu nu a ajuns la primul antrenament. Prima şedinţa de pregătire a pandurilor s-a desfăşurat sub comanda staff-ului tehnic. La reunirea lotului, a absentat şi Cristi Săpunaru, acesta fiind convocat la meciul Naţionalei de la Euro 2016. Echipa va continua aici antrenamentele timp de o săptămână, iar pe data de 22 iunie, după efectuarea vizitei medicale, este programată plecarea în stagiul de pregătire de 17 zile, din Slovenia.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: