spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertS-au reunit Pandurii!

    S-au reunit Pandurii!

    Ieri a avut loc primul antrenament din noul sezon

    Fosta vicecampioană a României, Pandurii Târgu-Jiu a pus punct vacanţei. Ieri după-amiază, Petre Grigoraş a condus prima şedinţă de pregătire din acest sezon, la primul antrenament fiind prezenţi 19 jucători. Din păcate, Grig nu a avut parte de nicio noutate în echipă, singurele feţe noi fiind cele ale jucătorilor împrumutaţi anul trecut, Ionuţ Rada şi Alexandru Dan, în rest aceeaşi jucători. De la acest prim antrenament au şi lipsit câţiva jucători care au fost învoiţi, urmând a se alătura lotului în cel mai scurt timp.

    Subţiri ca efectiv

    19 jucători a avut Grigoraş la primul antrenament din acest sezon. „A fost o vacanţă suficientă. Trebuie să începem, campionatul bate la uşă. De la primul antrenament am învoit câţiva jucători, însă aceştia vor veni în următoarele zile”, a comentat ieri Grigoraş. Având un lot subţire numeric, Grig a apelat la serviciile a patru tineri, Şendroiu, Predescu, Negrescu şi Ionuţ Constantin fiind convocaţi la echipa a mare pentru aceste prime şedinţe de pregătire din sezonul 2014-2015. Astfel, din cei 19 jucători prezenţi, patru au fost tineri, alţi trei au fost portari, aşa că doar 12 jucători de câmp a avut Grig la reunire.

    Se adună în timp

    O parte dintre jucătorii absenţi, Matulevicius, Erico şi Shamsin urmează să se alăture lotului în următoarele zile. Cu siguranţă, Grig va primi întăriri şi altfel vor sta lucrurile în cele două stagii, atunci când gorjenii speră să aibă un lot echilibrat valoric. Rămâne de văzut care va fi situaţia lui Doru Bratu, acesta a suferit un accident de maşină destul de grav şi nu se ştie când va reveni la pregătirile echipei. Cert este că la reunire Bratu nu a fost prezent.

    Au schimbat medicul

    În această pauză de vară, gorjenii au făcut schimbări în stafful medical, doctorul Ion Şerban fiind înlocuit cu Dragoş Şorop. Acesta a şi venit ieri la reunire, a asistat de pe margine la antrenamentul echipei oltene unde s-a conversat cu maseurii echipei. În ceea ce-l priveşte pe Ion Şerban, acesta a mers la CSU Craiova, echipă care l-a cooptat în staff încă de acum două săptămâni.

    Încurajaţi de preşedinte

    Înainte de antrenament, în vestiarul pandurilor a intrat şi preşedintele Consiliului de Administraţie, Mihai Prunariu. Acesta a ţinut să le transmită jucătorilor gorjeni un mesaj de încurajare pentru noul sezon. „E un nou început pentru toată lumea. Sper să facem o figură frumoasă, vreau ca băieţii să fie mulţumiţi de tot ceea ce le oferim”, a spus Prunariu. Imediat după speech-ul preşedintelui în rol a intrat Petre Grigoraş care la rândul lui a avut un mesaj la început de an adresat jucătorilor de la care vrea seriozitate în pregătire.

    Lotul prezent la reunire:
    Portari: Gliwa, Stanca, Mingote
    Fundaşi: Pleaşcă, Unguruşan, Christou, Rada, Negrescu (junior CS Pandurii), Momcilovic, I. Constantin.
    Mijlocaşi: Nicoară, Şendroiu (junior CS Pandurii), C. Predescu, Buleică, Al. Dan, Anton, Breeveld, Alin Predescu (junior CS Pandurii).
    Atancant: Ciucur
    Absenţi motivat: Erico, Doru Bratu, Matulevicius, Shamsin.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: