spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRevine baschetul spectacol la Târgu Jiu. Porter Troupe a semnat cu CSM...

    Revine baschetul spectacol la Târgu Jiu. Porter Troupe a semnat cu CSM Târgu Jiu

    Unul dintre cei mai iubiți baschetbaliști străini care au evoluat vreodată în România, Porter Troupe, dar și cel mai longeviv jucător străin activ din Liga Națională de Baschet Masculin, revine la Târgu Jiu. Baschetbalistul american Porter Sylvanus Troupe, unul dintre componenții echipei Energia Rovinari, în perioada în care au fost obținute cele mai mari performanțe, a semnat o înțelegere valabilă pentru următorul sezon cu CSM Târgu Jiu.

    „Experimentatul jucător, care a scris istorie pentru baschetul gorjean alături de Energia Târgu Jiu, echipă cu care a câștigat Cupa României în 2014 și a fost medaliat cu bronz în FIBA EuroChallenge în 2015, a decis să revină în orașul în care este extrem de iubit atât pentru performanțele sale, dar și pentru spectacolul baschetbalistic pe care l-a oferit fanilor la fiecare meci. Prin modul în care trăiește baschetul a devenit rapid unul dintre cei mai populari și apreciați baschetbaliști din Liga Națională“, se arată într-un comunicat de pe site-ul clubului CSM Târgu Jiu.

    A evoluat în campionate din Canada, Liban, Polonia și Lituania

    Porter Troupe are 37 de ani și a mai jucat în România la Steaua București, BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova. A mai evoluat în campionate din Canada, Liban, Polonia și Lituania.

    „CV-ul lui Porter Troupe este unul impresionant, un cv pe care sperăm să și-l îmbunătățească alături de noua sa echipă, CSM Târgu Jiu. Bine ai revenit acasă, la Târgu Jiu, Porter Troupe!“, au mai transmis reprezentanții clubului din Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: