spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRevine fotbalul de Liga I pe Stadionul Municipal Târgu Jiu

    Revine fotbalul de Liga I pe Stadionul Municipal Târgu Jiu

    Meciurile de Liga I revin pe Stadionului Municipal Târgu Jiu din acest weekend. Vineri seara, de la ora 21.00, echipa FCU Craiova joacă împotriva formației Petrolul Ploiești.

    FCU Craiova va juca pe stadionul din Târgu Jiu meciurile din etapele 6, 8 şi 10, cu Petrolul, Sepsi şi Rapid.
    Stadionul din Craiova este ocupat, în această perioadă, de festivalul de muzică „IntenCity“ și cele două echipe din Craiova au fost nevoite să se mute pe alte stadioane. Dacă CSU Craiova joacă pe stadionul din Drobeta Turnu Severin, FCU Craiova a ales să joace la Târgu Jiu.
    De asemenea, sâmbătă, 20 august, echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu își va prezenta lotul și va disputa ultimul meci de pregătire: „Un weekend sportiv cu adevărat fierbinte la Târgu Jiu: vineri, pe Stadionul Municipal, joacă FCU Craiova împotriva celor de la Petrolul, iar sâmbătă CSM Târgu Jiu prezintă echipa de handbal cu care va evolua în Liga Florilor, eveniment ce coincide cu un nou meci incendiar, la Sala Sporturilor, împotriva CSM Deva“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

    „Meciurile acestor copii se vor desfășura pe stadion, pe terenul principal“

    Primarul Romanescu a spus că stadionul se va umple, în viitor, de copiii care vor juca fotbal: „Avem o infrastructură sportivă care ne permite nu numai pregătirea unor sportivi de excepție, ci și organizarea de spectacole sportive importante.
    De altfel, mai ales în ultima perioadă, s-a pus întrebarea: „Cine va juca pe stadionul de la Târgu Jiu?”
    Răspunsul este simplu: pe lângă meciuri oficiale ale unor echipe interesate de condițiile foarte bune de aici, vor juca și copiii noștri de la secția de fotbal a CSM!
    Meciurile acestor copii se vor desfășura pe stadion, pe terenul principal și vor fi urmărite de părinți și iubitori de fotbal.
    Vom urmări, cu toții, parcursul unor jucători de la vârste fragede către performanță, îi vom aplauda și nu va trece foarte mult timp până când vom avea, din nou, o echipă foarte puternică a orașului. Cu jucători proveniți din rândurile tinerilor târgujieni. O pepinieră sănătoasă de jucători locali, pregătiți de cei mai buni antrenori.
    CSM Târgu Jiu a dovedit deja că poate face performanță într-un timp extrem de scurt. La handbal și baschet avem echipe în cele mai puternice competiții românești, luptând de la egal la egal cu cele mai puternice echipe din țară“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: