Rezilieri de contracte la CSM Târgu Jiu

0
66

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a reziliat contractele cu doi jucători străini. Conducerea susține că decizia s-a luat cu acordul părților, solicitarea venind din parte sportivilor.

„Am reziliat deja raporturilor contractuale cu jucătorii Darien McClain şi Yohanny Dalembert. Încetarea contractelor s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 17 martie 2020. Clubul nostru le mulţumeşte lui Darien McClain şi lui Yohanny Dalembert pentru efortul depus în tricoul echipei de baschet CSM Târgu Jiu şi le urează mult succes în continuare. Mulţumim, Darien McClain!”Mulţumim, Yohanny Dalembert!  Noi vom rămâne alături de sportivi, toate contractele vor fi respectate. Pauza prelungită din Liga Naţională provocată de epidemia de coronavirus i-a determinat însă pe cei doi sportivi să ceară încetarea raporturile contractuale cu clubul gorjean. Cei doi jucători şi-au exprimat dorinţa de a se întoarce în ţările lor”, a anunțat conducerea Clubului prin Robert Bălăeț.

Darien McClain Lenell ocupa în echipă de baschet poziția 1, fundaș și Yohanny Dalembert poziția de pivot.

Blocaj total

În ceea ce privește activitatea sportivă, aceasta nu există. Bălăeț declarând că din păcate munca lor de până acum a fost în van.  “Ne afectează foarte mult această pandemie. Am închis tot, nu mai există niciun antrenament și toată munca noastră de un an de zile s-a dus. Din păcate nu ne-am putut duce până la capăt  obiective. Așteptăm să vedem ce se întamplă, ce stabilesc Federațiile”, a mai declarat Bălăeț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here