spot_img
14 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRobert Bălăeț e director al CSM Târgu Jiu pe perioadă nedeterminată

    Robert Bălăeț e director al CSM Târgu Jiu pe perioadă nedeterminată

    Robert Bălăeţ a promovat examenul organizat de Primăria Târgu Jiu pentru ocuparea funcției de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu. Acesta a fost singurul candidat care și-a depus dosarul.

    Bălăeţ a fost, în ultimele luni şef al Serviciului Secții Sportive din cadrul clubului primăriei, după ce mandatul acestuia de trei ani în funcția de director al CSM Târgu Jiu îi expirase.

    Robert Bălăeț a precizat că obiectivul pe termen scurt este menținerea celor două echipe de baschet și de handbal în primele ligi: „Avem două echipe care evoluează în primele ligi la baschet și handbal. Îmi doresc ca cele două echipe să se mențină în primul eșalon, deși lupta este din ce în ce mai dificilă, mai ales la handbal, unde campionatul românesc este printre cele mai puternice din lume. În campionatul intern evoluează jucătoare care sunt campioane olimpice și mondiale. Avem un lot bine închegat și sper ca jucătoarele să fie determinate la fiecare meci.
    O altă dorință este dezvoltarea secției de fotbal, care a fost înființată în acest an. Interesul este foarte mare din partea copiilor care doresc să se înscrie. Ne dorim să creștem de la an la an“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: