spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRoman, găurit pe teren!

    Roman, găurit pe teren!

    Mihai Roman a părăsit terenul de joc în minutul 53 după ce a fost lovit violent în pulpa mușchiului de la piciorul stâng de Gabi Cânu. O intrare criminală sancționată pe măsură de arbitrul Alexandru Tudor, care l-a eliminat pe fundașul Timișoarei. Scos pe marginea terenului, Mihai Roman a fost transportat imediat la spital, acolo unde medicii i-au cusut rana deschisă de pe picior, așa că prezența în teren la meciul cu Steaua e pusă sub semnul întrebării.

    sport-02-15

    Speriați rău

    Inițial, cei de pe banca pandurilor s-au speriat de o accidentare gravă a lui Mihai Roman, dar într-un final totul pare să fi ieșit bine. „Mihai are șanse mari să fie ok. I-au pus două copci. Din fericire doar două copci și, tot din fericire, s-a întâmplat să fie pe o parte a mușchiului unde e mai puțin muchi și mai multă grăsime, e pe pulpă, în zona de interior și e mai puțin forțată. Important e că reușise să pună piciorul în pământ. Putea să fie mult mai rău”, spune Edi Iordănescu. Acesta spune că imediat după ce Cânu i-a băgat cramponul în mușchi lui Roman toată lumea s-a speriat. „S-a speriat foarte tare și el. Acum să vedem cum va răspunde în aceste zile, e greu să mă pronunț acum, să vedem ce zice și medicul. E clar însă că nu e ușor și 2-3 zile sigur nu va fi la antrenamente. Nu pot să spun acum dacă e vreo șansă ca el să joace cu Steaua. Să vedem cum se prezintă piciorul, dacă mai are dureri. Imediat după meci nu era foarte bine, dar nici foarte rău”, spune Edi Iordănescu.

    Cu cine atacăm?

    Dacă Mihai Roman nu va putea juca, atunci gorjenii sunt nevoiți să caute o altă soluție, una de avarie. Cert este că celălalt atacant din lot, Wellington se află tot în Brazilia, așa că în atac s-ar putea miza pe Ioan Hora. „Pe Wellington îl așteptăm să vină duminică. Sper să nu mai fie complicații și acolo, că am mai avut bilete și a fost nevoie să fie reprogramat. Tot improvizăm. La cât am improvizat, mai contează una?… Dar altceva e când îl ai și pe Hora apt 100%, când îl ai pe Anton înapoi, când îl ai pe Nistor, arăți altfel. Ai altă consistență în joc, ții mai mult de minge”, a mai spus Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: