spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRoman sub tricolor!

    Roman sub tricolor!

    Golgeterul pandurilor are şanse să debuteze la echipa naţională mâine seară contra Danemarcei

    Mihai Roman a explodat în tricoul pandurilor. Mutarea atacantului la Târgu-Jiu a fost de bun augur şi dintr-un atacant mediocru în Liga 1, aşa cum era anul trecut, Roman a devenit om de naţională. Accidentarea lui Cristi Tănase l-a adus pe Roman în lotul naţionalei, atacantul primind vestea convocării chiar de la antrenorul Petre Grigoraş. „Mă bucur foarte mult pentru Mihai Roman, chiar selecţionerul m-a sunat personal pentru această convocare. Este o şansă pentru el, este prima convocare şi va trebui să profite de ea. Roman este un atacant foarte tehnic şi sunt mulţumit de el”, a declarat Petre Grigoraş referitor la convocarea lui Roman la echipa naţională.

    A dat goluri importante

    Meciul care l-a adus pe Mihai Roman în atenţia selecţionerului Anghel Iordănescu a fost cel dintre Dinamo şi Pandurii, scor 3-2. Atunci, selecţionerul a fost prezent în tribună şi l-a urmărit cu atenţie pe atacant, acesta reuşind să marcheze două goluri. Iordănescu l-a inclus pe Roman pe o listă mai lungă, iar unul dintre secunzi, Daniel Isăilă a fost prezent şi la Braşov pentru a-l vedea pe Roman la lucru în ultima etapă de campionat, meci în care Roman a marcat un gol. Ei bine, Roman a rămas în atenţia selecţionerului, iar după ce Tănase s-a rupt a luat decizia de a-l chema pe Mihai Roman la naţională. De la venirea la Pandurii, Roman a avut o evoluţie bună de la meci la meci. Astfel, vârful a înscris de şapte ori, dar a oferit şi două pase de gol, cifre care atrag atenţia chiar şi antrenorului de la naţională. Prima declaraţie a lui Roman a fost una dată la puţine momente după ce a fost anunţat de convocarea în premieră la prima reprezentativă. „M-a luat prin surprindere şi pe mine vestea. Am fost anunţat de antrenorul meu, Petre Grigoraş, care mi-a spus că a vorbit cu Anghel Iordănescu şi că trebuie să mă prezint la echipa naţională. Îmi doresc enorm de mult să prind câteva minute. Sper ca domnul Anghel Iordănescu să mă folosească. Mă bucur foarte mult că am făcut această alegere în vară, de a veni la Pandurii Tg-Jiu. Până la urmă este echipa care m-a propulsat la echipa naţională”, a declarat Mihai Roman.

    Continuă la Pandurii

    Roman este cel mai bun pandur al acestui sezon cu şapte goluri marcate. „Mă bucur că am reuşit să marchez 7 goluri până acum, sper să o fac şi de acum încolo, dar mai important este ca echipa să joace de la meci la meci mai bine. Cu atât mai bine dacă eu voi reuşi să marchez meci de meci. Nu este o surpriză că am marcat de şapte ori, eu sunt atacant şi trebuie să-mi fac treaba. Este foarte bine că am marcat şi sper ca prin golurile mele să-mi ajut echipa să câştige puncte, asta e cel mai important. La antrenamente am reuşit să progresez, să dau 100%, de asta cred eu că am şi avut evoluţii cât de cât bune până acum. M-a ajutat mult şi faptul că domnul Grigoraş mi-a dat încredere. M-am acomodat foarte bine, eu cunoşteam, când am ajuns aici, câţiva jucători cu care am mai jucat, Buleică, Stanca şi pe Pleaşcă îl mai ştiam. Mi-a fost foarte uşor să mă integrez, băieţii m-au ajutat şi m-am acomodat foarte repede”, a mai povestit Mihai Roman. Acesta a anunţat că va continua la Târgu-Jiu şi din vară încolo. „Eu am contract aici pe trei ani, nu mă gândesc să plec, sper să joc cât mai mult la Pandurii şi să o fac cât mai bine. Contractul a fost pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani, dar clubul deja m-a înştiinţat că o să-mi prelungească contractul. Încă nu am trecut la negocieri, dar aşa am fost înştiinţat, că-mi va fi prelungit contractul”, a încheiat Roman.

    „Niciodată n-am trăit cu emoţia retrogradării, nu am avut obiectivul acesta, al salvării de la retrogradare. A fost o presiune pentru că uneori nu ne ieşea jocul, dar de mai multe ori ne ieşea jocul dar nu reuşeam să strângem puncte. Sperăm ca victoria de la Braşov să ne fi descătuşat şi la meciul cu FC Botoşani să aducem din nou trei puncte la un meci acasă”, Mihai Roman, atacant Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: