spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRomanescu: “Bugetul nu va fi niciodată o problemă pentru CSM Târgu Jiu....

    Romanescu: “Bugetul nu va fi niciodată o problemă pentru CSM Târgu Jiu. Dacă este nevoie de un million de euro …..”

    Clubul Sportiv Municipal va avea anul acesta un buget consistent. Asigurările vin din partea primarului Marcel Romanescu care a adus în discuție o finanțare de un million de euro pentru anul 2021.

    Una dintre prioritățile autorităților din Târgu Jiu este reprezentată de domeniul sportiv desfășurat la CSM Târgu Jiu. Clubul este în continua extindere ceea ce presupune costuri mai mari. “Una dintre prioritățile mele pentru viitor va fi CSM și nu neapărat Clubul Sportiv Municipal ci copiii din Municipiul Târgu Jiu. Ca proiect și pe baza investițiilor pe care am făcut în unitățile de învățământ și pe ceea ce realizăm de acum încolo, discutăm pentru următorii 4 ani de zile de cel puțin 1.000 de copii. Astăzi avem în jur de 240 de copii care activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal însă până la sfârșitul anului 2024 după discuția pe care am avut o și cu Robert și cu toată echipa de conducere de la CSM ne dorim o mie de copii angrenați.  Acesta a fost și obiectivul nostru principal, în primul rând să creștem generațiile din Târgu Jiu, de fapt să facă mișcare, să iasă din casă. Bugetul nu va fi niciodată o problemă pentru CSM. Exact pe discuțiile pe care le am avut cu Robert Bălăeț nu doresc neapărat ca să se îndrepte doar spre performanță de înalt nivel, doresc o bază foarte largă pentru cooperarea copiilor din Municipiul Târgu Jiu și le vom asigura sursele de finanțare, în așa fel încât acest Club Sportiv Municipal să crească sănătos și să aibă viitor. Eu sunt convins că odată cu deschiderea secției de fotbal, în această vară, o mare parte dintre copiii care iubesc acest acest sport vor veni la Clubul Sportiv Municipal”, a declarat Marcel Romanescu.

    Părinții, principalii sponsori

    Autoritățile susțin că, în prezent, o parte din cheltuielile sportivilor sunt suportate de părinți. Acest lucru se va schimba. “Vrea să le asigur toate condițiile fără să mai fie finanțați din buzunarul părinților. Anul trecut CSM nu are reușit să cheltuiască cele 2 milioane 900 de mii de lei, am luat din acești bani pentru că activitatea sportivă a fost suspendată din cauza pandemiei, dar, dacă este nevoie în acest an de un million de euro pentru CSM, mai ales că vorbim și de alte secții și sunt șanse mari să activăm cu două echipe de ligă națională, presupune alocarea unui buget mai mare”, a mai declarat primarul Municipiului Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: