spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Să-i fie ruşine, e un penibil"

    „Să-i fie ruşine, e un penibil”

    Tot Grig: „Să nu-l mai văd în viaţa mea… dacă-l văd la vreun meci mă auto-suspend la acel joc”

    Petre Grigoraş este cunoscut drept un antrenor calm, un antrenor care nu intră în polemici cu arbitrii. Ba din contră, îi respectă. Ei bine, Grig a dat de un arbitru, Robert Dumitru care l-a schimbat total. Pentru prima dată tehicianul pandurilor aruncă efectiv cu noroi într-un cavaler al fluierului, însă aceste vorbe grele vin după un joc în care cel desemnat să împartă dreptatea a avut parcă pe el tricoul echipei gazdă dezavantajând evident Pandurii. Şi atunci, vorbele lui Grig par să fie normale…

    Furaţi !

    Greşeli doar într-o singură direcţie, decizii eronate şi o manieră frustrantă de arbitraj. Astea i se reproşează lui Robert Dumitru. Eliminarea lui Erico da Silva, apoi eliminarea lui Grigoraş, după care blândeţea cu care-i păsuia pe jucătorii gazdă în anumite dueluri tari, apoi luarea unor decizi total aiure pentru ca bomboana pe coliva pandurilor să fie pusă de decizia lui Robert Dumitru de a pune capăt jocului în momentul în care gorjenii aveau un corner. Ei bine, toate astea i-au scos din sărite pe oficialii de la Pandurii. „Este foarte greu să scoţi puncte când, vorba cuiva din conducerea Astrei, a fost un arbitraj şmecheresc, penibil, tendenţios, jenant. Nu ştiu de ce am fost singurul eliminat. Jignitor, umilitor, să-i fie ruşine pentru ce a făcut. Şi cred că o să-i fie ruşine după ce va revedea meciul. De fapt, nu cred că-i va fi ruşine, că are experienţă. Sunt total dezamăgit de această manieră scârboasă, golănească. Greşelile sunt inerente în fotbal, dar absolut orice a fost în defavoarea asta. Eu înţeleg că echipele mari au 5% avantaj, dar Astra a avut peste 15-20%. Dacă era un arbitru debutant, cred că aş fi trecut cu vederea. Dar aşa…el este un arbitru cu experienţă”, a tunat Grig.

    „Dacă eram în costum nu mă elimina”

    Ei bine, tehnicianul e foc şi pară pe acest arbitru care l-a eliminat şi pe el din teren. „Nu înţeleg de ce m-a eliminat. Până acum am fost elegant, nu am discutat de arbitraj până acum, dar acum am fost dezavantajaţi. I-a fost frică să lase ultima fază, a fluierat, i s-a terminat bateria la ceas. A avut emoţii că egalăm. Îmi pare rău că discut de arbitraj, nu ştiu de m-a eliminat doar pe mine. Poate eram în trening, dacă eram în costum nu mă elimina. Îmi pare rău că am întâlnit un astfel de arbitru. Aroganţa de care a dat dovadă nu-i face cinste”, a mai tunat Grigoraş. Tehnicianul cere ca cei care se ocupă de arbitrajul în România să nu-l mai lase pe Robert Dumitru să arbitreze. Astfel, tehnicianul spune că dacă se va mai trezi la vreun meci cu Robert Dumitru la centru va pleca acasă. „. Sper să nu-l mai prind, să nu-l mai văd. Promit că dacă îl văd la vreun meci al nostru mă autosuspend la acea partidă”, a spus Grigoraş.

    L-au reclamat la CCA

    Ieri, gorjenii au făcut o adresă către Comisia Centrală a Arbitrilor prin care cer retrogradarea lui Robert Dumitru din Liga 1. „Am făcut memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor. Am revăzut tot jocul şi sunt multe faze unde decizia arbitrului a fost potrivnică echipei noastre. Nu te poţi aştepta la un arbitru care a retrogradat de câteva ori şi care a fost readus în Liga ca să arbitreze corect”, a declarat şi Mihai Prunariu.

    „Nu mi-a dat explicaţii de ce m-a eliminat, mi-a făcut semn cu arătătorul, bine că nu mi-a făcut semn cu degetul din mijloc”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: