spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertS-a încheiat primul chin, urmează al doilea

    S-a încheiat primul chin, urmează al doilea

    Târguijienii au încheiat cu o victorie primul cantonament al verii

    Puşi pe muncă, cei de la Pandurii au tras tare în primul cantonament al verii. La Poiana Braşov fotbaliştii de la Pandurii nu au fost în vacanţă ci la muncă. S-a muncit de zor, iar toată lumea din conducerea pandurilor e mulţumită. „A fost un cantonament reuşit”, spune preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    Succes cu moldovenii

    Între antrenamente, Grigoraş le-a dat elevilor lui şi mingea. Ba chiar au fost făcute şi două meciuri amicale, unul pierdut şi altul câştigat. În primul amical, târgujienii au pierdut contra Gloriei Bistriţa, scor 0-1. Revanşa a venit contra moldovenilor de la Milsami-Ursidos Orhei, golul victoriei fiind marcat de Nistor în minutul 66. şi în acest joc, tehnicianul oltenilor a folosit două formule de echipe, în prima parte a trimis pe teren o echipă ce se apropie de formula titularilor, iar în actul secund şi tinerii. „Echipa s-a descurcat bine. S-a jucat bine şi în prima parte şi în cea de-a doua. în concluzie, două reprize bune, un joc bun pentru stadiul în care ne aflăm. E bine că am câştigat. Dă bine la moral. Adversarul din Moldova a fost unul bun, ne-a pus probleme, însă important e că am câştigat”, a comentat Pârvulescu.

    Voiculeţ a dat de necaz

    În minutul 44 al meciului cu moldovenii, Claudiu Voiculeţ s-a accidentat la un deget de la mâna stângă şi a fost transportat de urgenţă la spital. După ce i s-au făcut investigaţiile necesare, jucătorul a primit vestea bună. „Voiculeţ a suferit o luxaţie la un deget. Acum este ok, are nevoie de 10-12 zile până să-şi revină complet, după care va intra fără probleme la antrenament. Va face deplasarea în Austria”, a comentat Pâvulescu.

    Şi Petre Grigoraş a comentat despre situaţia medicală a jucătorilor săi. „Mai avem ceva probleme medicale în lot, dar sper ca ele să dispară până la ora debutului în cel de al doilea stagiu de pregătire, din Austria. Cojoc a început deja să se antreneze din nou după problema la gleznă, iar Cardoso a revenit la program pentru că nu avea nimic grav. În rest, pe Băcilă nu îl bag la joc încă, prefer să mai acumuleze ceva, că una e antrenamentul şi alta e jocul propriu-zis. Lemnaru se află la Bucuresti, acolo unde urmează un tratament. Din câte se pare, el are ceva legat de un ganglion pentru că resimţea dureri foarte mari, dar am speranţa că luni va reveni la lot, atunci când vom pleca spre Austria”, a spus Grig.

    Cine merge mai departe şi cine rămâne acasă ?

    Petre Grigoraş a creionat lotul pe care îl va deplasa în Austria. „Nu ştiu încă dacă îi voi opri pe toţi jucătorii tineri pentru cantonamentul din Austria. Probabil că Oiţă şi Lupu vor rămâne acasă. În schimb, îl vreau pe Pleaşcă cu noi în Austria, să-l introducem în circuit, să revină mai repede pe gazon. Este un jucător în care mi-am pus şi îmi pun în continuare mari speranţe. E clar că nu va reveni în prima parte a turului, dar dacă o să-l avem lângă noi de acum, poate va trage tare şi el şi se va recupera mai rapid” a comentat Grigoraş.

    Se roagă să vină banii

    Cei de la Pandurii sunt direct interesaţi de soarta lui Vlad Chiricheş. Fundaşul care a plecat în iarnă de la Pandurii şi a ajuns la Steaua se pare că a intrat pe lista celor de la Barcelona. Şi ce treabă au gorjenii cu asta? Ei bine, în contractul încheiat între gorjeni şi stelişti s-a specificat clauza potrivit căreia, în cazul unei vânzări, gorjenii vor încasa 20% din suma de transfer. Deci, cum Gigi Becali vrea să-l dea pe Chiricheş pe 10 milioane de euro, oltenii vor încasa două milioane. „Nu ştiu ce să spun dacă e sau nu adevărată informaţia cu Chiricheş la Barcelona. Eu mi-aş dori să ajungă acolo şi sunt sigur că poate face faţă acolo”, a comentat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: