spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertS-au trezit atacanţii pandurilor!?

    S-au trezit atacanţii pandurilor!?

    Matulevicius a marcat în primul meci oficial din 2013, însă vârfurile rămân datoare în continuare

    Jucăm de ani buni în Liga 1 şi nu avem şi noi un atacant care să trupă porţile adverse. Au trecut şapte ani în care atacanţii au rămas mai tot timpul datori, în afară de câţiva mai toţi au dezamăgit. Cei mai buni marcatori atacanţi ai pandurilor într-un sezon sunt Vali Lemnaru şi Sorin Vintilescu cu opt şi respectiv şase goluri. În rest, dezamăgire…

    Matulevicius, doar cota 3

    În turul campionatului, atacanţii pandurilor au dezamăgit crunt. Cu doar trei goluri împreună, Matulevicius şi Lemnaru au fost mâini moarte într-un tur de pomină pentru olteni. „Cei doi au marcat 3 goluri dintr-un total de 30 de goluri”, a fost caracterizarea făcută rapid de Pustai încă de la instalarea pe banca pandurilor. Iar în primul meci, Deividas Matulevicius a reuşit să marcheze, aşa că a ajuns la cota trei goluri marcate în acest sezon. „Nu ştiu dacă e un nou început pentru mine. Dar am muncit împreună cu echipa ca să câştigăm meciul cu Ceahlăul şi suntem foarte mulţumiţi că am reuşit. Nu ştiu dacă am fost cel mai bun de pe teren, nu-mi place să vorbesc despre asta. Am câştigat ca o echipă şi asta contează”, a spus ieri Matulevicius.

    Acesta a comentat care este atmosfera din lotul pandurilor. „Nu ştiu dacă va fi mai bine pentru mine cu noul antrenor. Vedem ce se întâmplă şi în meciul următor, e bine că l-am câştigat pe primul, vom vedea ce va fi. Normal că-mi doresc să înscriu mai des. Sunt atacant, trebuie să fac asta. Nu ştiu câte voi înscrie, eu aş vrea meci de meci. Poate voi înscrie 10, vom vedea”, a mai spus Matulevicius. Atacantul lituanian al pandurilor este convins că echipa sa se va califica în cupele europene. „Cred că avem o şansă bună să ne calificăm în cupele europene. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să acumulăm puncte, nu trebuie să ne gândim acum la Europa, ci doar să câştigăm fiecare meci. Cred că avem 99% şanse să prindem Europa. Trebuie să credem în asta, să gândim astfel”, a mai declarat vârful pandurilor. Acesta a mai vorbit şi de meciul de luni cu FC Vaslui. „Jucăm acasă aşa că trebuie să câştigăm meciul cu Vaslui. Ca să avem şanse bune la Europa trebuie să câştigăm acest meci, nu avem voie să pierdem. Nu putem controla noi vremea, dacă va ninge asta e, trebuie să jucăm. Nu cred că va fi totuşi ca la Ceahlăul pentru că noi avem un teren bun”, a încheiat Matulevicius.

    Popin vrea să se impună

    În lotul pandurilor a ajuns în această iarnă şi un atacant sârb, Saşa Popin. Acesta nu a avut drept de joc în prima etapă deoarece nu avea cartea verde, însă cu Vaslui atacantul poate juca. Sârbul a povestit cum a ajuns la Pandurii şi ce obiective are. „Preşedintele m-a chemat în Antalya, am jucat acolo, totul a mers bine şi acum iată-mă aici, la Pandurii. Acum sunt gata să joc, problemele legate de cartea verde au fost rezolvate. Pandurii are un lot bun, înainte de a ajunge aici m-am uitat pe clasament, am văzut că au o poziţie bună şi acum, fiind aici, am descoperit o echipă bună, care lucrează profesionist şi nişte jucători foarte buni. Am auzit că se doreşte calificarea în cupele europene şi sper să ajungem acolo. Mi-aş dori ca la Pandurii să înscriu măcar 4-5 goluri”, a declarat Saşa Popin.

    „Am mare încredere în atacanţii noştri că vor face un retur bun de campionat. Cu ajutorul lor vom ajunge în cupele europene”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: