spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSă batem Dinamo !

    Să batem Dinamo !

    Până acum nu am reuşit să câştigăm niciun meci cu Dianmo pe terenul nostru

    Pandurii nu a mai pierdut în faţa lui Dinamo la Târgu-Jiu din 2007. Există şi reversul, oltenii nu au reuşit încă să bată echipa „câinilor roşii” la Târgu-Jiu, ultimele trei dueluri aici încheindu-se la egalitate, 0-0, 1-1 şi 2-2. Acum, mai mult ca oricând în ultimii ani, partida de la Târgu-Jiu este foarte grea, oltenii întâlnind liderul la zi al primului eşalon. Nu am învins deocamdată Dinamo la Târgu-Jiu, însă în capitală i-am învins de două ori, o dată în cupă şi altă dată în campionat. Poate că acum a venit timpul să spargem gheaţa şi să câştigăm. Sâmbătă de la ora 20.30, Liviu Ciobotariu revine pe Municipal, de data aceasta în calitate de adversar şi poate va avea aceeaşi „formă” ca şi atunci când pregătea Pandurii şi nu reuşea să convingă. Totuşi, este un meci foarte greu atât pentru gazde cât şi pentru vizitatori, cele trei puncte fiind extrem de importante.

    „Va fi dificil”

    Petre Grigoraş a uitat deja meciul de la Braşov şi le-a spus alor lui să înveţe din greşeli. „Jucăm cu liderul a zi. Nu vreau să ne plângem, să căutăm scuze ci să căutăm soluţii. E clar că din păcate am început returul cu o înfrângere la Braşov în urma unui joc destul de modest. Cu Dinamo vom avea o altă mobilizare, i-am văzut conectaţi pe băieţi. Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Dinamo îşi propune cele trei puncte pentru a rămâne lider. Dar nici noi nu suntem scăpaţi de grijile îndeplinirii obiectivului. Ne dorim să facem un meci bun şi să câştigăm. Nu este imposibil. Sper să găsesc un prim 11 care să se lupte de la egal la egal cu mai valoroşii noştri adversari. Sper să ne luăm revanşa după eşecul din tur. Va fi un meci extrem de dificil, noi venim după o înfrângere iar ei vin după o victorie şi pe poziţia lider. Au jucători, au şi bancă de rezerve solidă s-au întărit în această iarnă. Dinamo e una din candidatele la titlu”, a comentat Grig. Tehnicianul pandurilor ştie cum poate fi răpusă o echipă gen Dinamo. „Ştim că în faţa apărătorilor noştri sunt Dănciulescu şi Marius Niculae, Dănciulescu are goluri mult mai multe decât toată echipa noastră la un loc. Niculae traversează o perioadă bună, îl au şi pe Alexe, pe Cătălin Munteanu un jucător cu experienţă şi o ştiinţă a jocului bună. Au o apărare solidă, portarul face şi el parte din lotul naţionale. Există o difer4enţă de valoare între noi şi ei. Ne trebuie atitudine, angajament, trebuie să fim o familie, o forţă şi rezultatul poate fi de partea noastră. Nu se vor mai repeta greşelile de la Braşov, iar echipa mea va arăta bine. Dacă vom evita greşelile individuale, cred că jocul echipei va avea un ritm bun şi angajament total. La angajament şi determinare trebuie să depăşim Dinamo. Dacă nu vom alerga mai mult ca ei şi nu vom avea o răutate mai mare nu avem şanse”, spune Grig.

    Apar schimbări

    După eşecul de la Braşov, Grigoraş e decis să opereze ceva modificări în primul 11. „E posibil să apară o schimbare, poate chiar două. Toţi care intră în teren plus ajutorul tribunei şi sunt convins că echipa va face tot posibilul să câştige. Ibeh cred că poate juca cel puţin o repriză. Ştiam situaţia lui că nu a făcut decât un cantonament la Poiana Braşov, nu a mai fost luat în cantonamentele din Spania şi Antalya. Antrenându-se cu echipa a doua s-a pregătit ceva mai lejer. În 2 două săptămâni va ajunge la capacitate maximă şi va putea juca un meci întreg. Acum mai mult de 60 de minute nu poate juca, aş fi mulţumit şi de 60 de minute dacă joacă bine”, a mai comentat Grig care face apel la public. „Ora la care se joacă e o oră la care lumea nu e la serviciu. Nocturna dă o senzaţie plăcută, jucăm cu liderul la zi. Sunt convins că 99% din microbiştii de aici vor ţine cu Pandurii pentru că Dinamo nu e Craiova. Îi aşteptăm să ne susţină că avem nevoie de ei”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: