spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Să facem cât mai multe puncte"

    „Să facem cât mai multe puncte”

    Eugen Pârvulescu spune: „Fiecare punct contează, este important să nu pierdem finalele”

    Pandurii se pregătesc de asaltul final. Mai sunt 33 de puncte puse în joc, iar gorjenii se feresc să facă deocamdată calcule finale. „Credeţi că avem vreun meci uşor? Credeţi că meciul cu Bistriţa va fi uşor? Nici gând. Şi meciul cu Petrolul sau cu Dinamo e la fel de greu ca cel cu Bistriţa sau Severin”, a punctat Eugen Pârvulescu. Acesta vine şi cu o completare. „Nimeni nu o să ne facă puncte cadou, trebuie să muncim pentru ele”, mai spune preşedintele pandurilor.

    Pustai e cu pragurile

    Antrenorul pandurilor, Cristi Pustai e un bun matematician. Asta îi e meseria de bază, aşa că ştie foarte bine să calculeze. Tot ceea ce trebuie să se întâmple e ca socotelile antrenorului să iasă. Astfel, tehnicianul a făcut pachete de meciuri, în primul pachet au intrat cele patru jocuri din care târgujienii au ieşit bine cu 9 puncte. Acum urmează pachetul doi în care intră alte cinci meciuri, apoi separat un pachet singur cu meciul contra Stelei şi apoi alte patru jocuri după care iarăşi ultimul cu Astra e un pachet aparte. Asta a fost împărţirea pe etape a lui Pustai. Mai mult, antrenorul pandurilor a stabilit şi trei praguri. Primul a fost atins odată cu trecerea peste 40 de puncte, al doilea este atingerea pragului de 50 de puncte, iar finalitatea este pragul de 60 de puncte. „Dacă vom atinge pragul celor 60 de puncte ne vom îndeplini obiectivul”, a spus antrenorul pandurilor, Cristian Pustai.

    10 puncte din 5 jocuri

    Ei bine, pentru olteni perioada care urmează este una absolut decisivă. „Vin cinci partide extrem de importante. De fapt toate meciurile rămase vor fi importante. Dar acum este foarte important să ieşim cât mai bine din jocurile acestea în care întâlnim echipe una şi una. Sunt etape decisive, etape din care dacă ieşim cu bine sigur ne vom apropia de îndeplinirea obiectivului. Să facem cât mai multe puncte. Aş vrea să facem cel puţin 10 puncte din aceste cinci jocuri, şi chiar le putem realiza. Eu spun că fiecare punct contează de acum încolo, iar ceea ce contează mai mult e să nu pierdem finalele. Şi avem finale cu Petrolul şi Dianmo acasă, dar la fel de mult contează şi meciurile cu Gloria Bistriţa sau FC Severin”, mai adaugă Eugen Pârvulescu.

    Etapă super interesantă

    Această etapă din Liga 1 care va debuta mâine propune câteva meciuri de foc. Astfel, Pandurii va juca la Rapid, Astra va merge să joace la Dinamo iar Petrolul va da piept acasă cu CFR Cluj. Trei jocuri foarte importante în urmă cărora clasamentul în Liga 1 poate suferi modificări importante. „Pe noi ne interesează doar ce facem noi. Dacă noi vom reuşi să câştigăm, atunci vom fi foarte fericiţi indiferent ce face ceilalţi. Sunt meciuri extrem de interesante, oricum locurile de Europa se joacă”, a mai punctat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: