spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Să n-o lăsăm moale"

    „Să n-o lăsăm moale”

    Ce dreptate a avut Petre Grigoraş. Din nou antrenorul pandurilor a anticipat perfect cum vor decurge lucrurile în meciul echipei sale. Tehnicianul spunea la început că elevii lui nu trebuie să le dea spaţii adversarilor pentru că vor avea probleme, iar acest mesaj a fost bine recepţionat de jucători.

    Victorie cu cap

    Pandurii a jucat mult mai bine decât CFR Cluj, elevii lui Grig au fost superiori la toate capitolele, posesie a balonului, dueluri 1 la 1 câştigate, ocazii şi nu în ultimul rând atitudine pe tot parcursul meciului. Astfel, oltenii au pregătit meciul din punct de vedere tactic perfect anihilând atuurile ardelenilor. Un meci câştigat cu cap de olteni la propriu şi la figurat. Ambele goluri au fost marcate cu capul, însă şi strategia aplicată de Grig a fost bine pusă în practică de cei din teren. Cum ardelenii nu au avut spaţii să atace, CFR-ul a arătat ca o echipă măruntă, însă această transformare a fost datorată formei sportive superioară a pandurilor. „Am jucat bine. După trei meciuri în care am jucat câte o repriză, în sfârşit a venit al patrulea meci în care am jucat pe toată durata partidei la un nivel destul de ridicat sau foarte ridicat mai ales că am avut în faţă un adversar extrem de puternic şi cu un lot extrem de valoros. Am încercat să facem tot posibilul să nu le dăm spaţii pentru că tehnica individuală şi valoarea lor puteau să ne pună în încurcătură. Cred că au avut doar o ocazie mai mare prin Kapetanos şi acel şut în bară din minutul 90. În rest cred că i-am blocat foarte bine şi am făcut un meci bun, şi de aceea ăi felicit pe băieţi”, a comentat Grigoraş. Acesta vrea ca trupa sa să-şi menţină tonusul ridicat şi în runda următoare. „Aş vrea din tot sufletul să nu cedeze pentru că ne aşteaptă un meci sâmbătă care ne poate da o anumită linişte până după pauza de două săptămâni care va urma. Nu trebuie să o lăsăm moale. Mă bucur foarte mult că echipa a fost într-o formă foarte bună şi a arătat că poate să joace de la egal la egal cu orice adversar din ţară atunci când formează o familie şi joacă toţi”, a mai spus Grigoraş.

    Principalul oltenilor nu poate rata momentul să-şi laude elevii, însă trage şi un semnal de alarmă. „Trei puncte importante, dar prea multe laude dăunează grav sănătăţii. E o surpriză pentru că o echipă ca CFR care ţinteşte doar locul 1 nu ştiu cum administrează două înfrângeri consecutive. Lupta pentru titlu necesită victorii multe. Victoria noastră a fost absolut meritată. Vorbim prea mult de CFR. Noi am fost actorii principali”, a mai spus Grigoraş.

    „Rezultat surpriză”

    În tabăra adversă era o altfel de atmosferă. Al doilea eşec consecutiv cu 2-0 nu a picat prea bine jucătorilor, antrenorului şi preşedintelui. Tehnicianul Jorge Costa era supărat la final. „Am avut mai multe ocazii de a marca, am jucat bine dar după primul gol al gazdelor am pierdut ceva la concentrare. Am pierdut în final şi felicit Pandurii pentru victoria obţinută. Nu a fost o surpriză Pandurii pentru că îi cunoşteam foarte bine. Ei joacă bine dar şi noi am jucat bine câteva momente în prima repriză dar repriza a doua nu mi-a plăcut jocul echipei. Nu au fost o surpriză pentru mine Pandurii. Pentru mine rezultatul acesta este o surpriză. Nu mă aşteptam să pierdem aici dar cum se ştie în fotbal sunt trei posibilităţi, câştigi, pierzi sau faci egal”, a spus şi Jorge Costa.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: