spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesSă ne temem de Sportul !?

    Să ne temem de Sportul !?

    Deja meciul din Cupă cu Braşovul este istorie în vestiarul pandurilor. Nu e timp de sărbătoare pentru că duminică pentru cei de la Pandurii vine un nou meci, cel din capitală contra Sportului Studenţesc. Gorjenii vor să continue cu rezultatele pozitive în campionat, şi chiar au şanse să obţină cel puţin o remiză în Regie. Oricum, Petre Grigoraş va merge cu trupa lui la victorie, ce va reuşi vom vedea duminică după-amiază. Târgujienii au avut mari bătăi de cap cu studenţii bucureşteni pe care din patru meciuri au reuşit să-i învingă o singură dată…

    Meci de 1X2

    Sportul – Pandurii pare un meci echilibrat însă cu o favorită pe hârtie, Pandurii. Oaspeţii au avut parte de un debut de sezon foarte bun şi pot să-şi treacă în cont cel puţin un punct cu care ar urca în clasamentul adevărului la plus patru. Înaintea acestui meci, Grig le va scrie pe tablă în vestiar elevilor săi să nu mai repete jocul din partida cu Braşov. „Trebuie să avem continuitate în joc. Sunt puţin alarmat”, a spus Grigoraş după meciul cu FC Braşov din Cupă.

    Tehnicianul a „citit” deja Sportul. „E un meci foarte-foarte greu. Sportul este o echipă extrem de incomodă, cu câţiva jucători foarte valoroşi şi dacă ne comportăm cum ne-am prezentat e clar, victoria nu poate să fie decât a lor. Sper ca această palmă pe care am primit-o, trebuie să respecţi fotbalul ca să te respecte şi el pe tine, să fie învăţătură de minte şi duminică să ne prezentăm aşa cum ne-am prezentat în marea majoritate a meciurilor din campionat, adică foarte bine”, mai spune Grig.

    Cât despre evoluţia inconstantă a adversarilor, Grigoraş vine şi cu câteva exemple. „Steaua nu a reuşit să câştige, cu Târgu-Mureş au avut 7-8 ocazii de gol. O echipă care poate bate oricând pe oricare. Aşa a fost tot timpul. Din păcate, meciul cu Sportul ne prinde într-o situaţie delicată vis-a-vis de nişte jucători exponenţiali. Viera va fi suspendat, Chiricheş nu este refăcut şi la Pintilii o să vedem dacă se reface până duminică. Deci ne lipseşte axul central. Şi anul trecut am jucat la ei fără Chiricheş şi Pintilii. Să sperăm că lecţia pe care am primit-o de la Braşov să fie un semnal de alarmă şi să nu mai păţim ca anul trecut. Sportul este echipă imprevizibilă, se poate întâmpla orice”, a mai adăugat Grigoraş.

    Îndemn la calm

    Tot tehnicianul oltenilor nu se hazardează în a da pronosticuri despre echipa sa. Preferă să ia fiecare meci în parte, iar la final când se trage linia echipa să fie cât mai bine clasată. „Nu putem noi să fim vioara întâi tot timpul. Totuşi, suntem Pandurii Târgu-Jiu, o echipă care a avut un început foarte bun de campionat, am trecut mai departe în cupă. Per total nu pot să reproşez foarte mult jucătorilor. Să nu uităm cine suntem şi de unde am plecat”, a mai adăugat Grigoraş.

    „Niciun meci nu e uşor, indiferent cu cine joci. Vrem să câştigăm, mergem să jucăm şi vedem ce va ieşi la final”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: