spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSalariile experților sportivi de la CSM Târgu Jiu, mai mici decât cele...

    Salariile experților sportivi de la CSM Târgu Jiu, mai mici decât cele ale muncitorilor

    Salariile experților de la Clubul Sportiv Municipal sunt mai mici chiar și decât ale muncitorilor din cadrul Primăriei Târgu Jiu, ca poate nu au nici măcar studii medii. Astfel un expert sportiv cu studii superioare de la CSM are un salariu net de 2.100 de lei, iar un muncitor ajunge la 2.400 de lei.

    Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, spune că aceștia sunt încadrați ca personal contractual: „Sunt plătiți ca personal contractual. Grila de salarizare nu a fost stabilită de mine, ci de către Consiliul Local“.

    Bălăeț: „Este clar că e nevoie de mai mulți oameni“

    În prezent la CSM Târgu Jiu lucrează doar patru salariați. Robert Bălăeț a spus că ar mai fi nevoie de cel puțin încă cinci oameni, pe compartimentul economic, compartimentul juridic și resurse umane, dar și pentru organizarea competițiilor sportive: Organigrama clubului era mai mare. Sunt foarte puțini oameni la ora asta, dar o să ne chinuim până în luna decembrie. Este clar că e nevoie de mai mulți oameni. Sunt multe lucruri de făcut, multe documente. Ar fi nevoie la compartimentul economic ar fi nevoie de doi oameni, iar la juridic și resurse umane alți doi angajați. Mai este nevoie pe organizare de competiții, pentru că toate probleme sunt rezolvate de noi și de cei doi experți“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: