spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSânmărtean şi-ar dori să revină la Steaua! Ce spune vedeta pandurilor

    Sânmărtean şi-ar dori să revină la Steaua! Ce spune vedeta pandurilor

    sanmarteanPlecarea lui Lucian Sânmărtean de la Pandurii este mai mult ca sigură. Acesta se va despărţi în această iarnă de clubul gorjean şi spune că şi-ar dori o revenire la Steaua, echipă pentru care a mai evoluat în 2014, când a reușit să și câștige titlul de campion. „Viitorul meu este încă nesigur. În funcție de cum termin aici, o să încerc să-mi găsesc echipă. Eu sunt deschis la discuții. O să vorbesc cu cât mai multe echipe și dacă este interes din partea oricărui club eu sunt dispus să discut. Sper să mai joc, cred că încă mai pot rezista, mă pot bucura de fotbal. Mi-aș dori să revin la Steaua, dar nu depinde de mine”, a declarat Lucian Sânmărtean, citat de digisport.ro.

    Ajuns la 36 de ani, Sânmărtean nu duce lipsă de oferte. CFR Cluj și Viitorul sunt două echipă care şi-au exprimat intenţia de a-l aduce pe jucătorul de la Pandurii. Mijlocaşul a fost dezamăgit de atmosfera din tribune de la meciul cu Steaua, la care au asistat doar câteva sute de spectatori. „Eram obișnuit cu multă lume pe stadion. Așa era când evoluam și eu aici. E trist pentru fotbaliști, pentru că poate se simt dezamăgiți și frustrați că fanii nu sunt alături de ei”, a mai spus Sânmărtean.

    Steliştii s-au impus cu 3-1, iar Sânmărtean consideră meritată victoria formației antrenate de Laurențiu Reghecampf. „Steaua a meritat să câștige, a fost echipa mai bună, noi am fost puțin oboșiți”, a concluzionat mijlocașul.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: