Șanse mari ca antrenorul macedonean Jordanko Davitkov să continue pe banca CSM Târgu Jiu

0
50

Antrenorul macedonean Jordanko Davitkov ar putea să continue și în sezonul următor pe banca echipei de baschet CSM Târgu Jiu. Formația a rămas în Liga Națională de Baschet Masculin, terminând campionatul pe locul 12.

Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, a spus că sunt șanse foarte mari ca Jordanko Davitkov, un antrenor cu un palmares de excepție, să continue la CSM Târgu Jiu: „Sper să ne înțelegem și vom stabili împreună ce lot vom face. Este prea devreme să vorbim. Sper că vom face cea mai bună alegerea pentru clubul nostru. Va fi un timp de odihnă., Sezonul următor se anunță altfel, pentru că vor apărea și spectatorii. Cred că va fi un pas înainte pentru noi, deoarece vom beneficia de aportul publicului. Sper să facem o echipă destul de puternică, având în vedere și banii pe care-i avem. Și anul viitor vom avea același obiectiv, salvarea de la retrogradare“.

6 victorii și 20 de înfrângeri

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a obținut 6 victorii și a pierdut 20 de meciuri. „Am fost în obiectiv, adică să nu terminăm pe ultimele două locuri. Îmi doream mai mult și cred că am avut un lot care putea să facă mai mult. Poate că ne-a lipsit șansa sau concentrarea în unele meciuri“, a precizat Robert Bălăeț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here