spot_img
13.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertŞansa tinerilor la Pandurii !

    Şansa tinerilor la Pandurii !

    – Problemele de efectiv pot propulsa în echipă tinerii promovaţi de Grigoraş de la echipa a doua

    De când a intrat Pandurii în Liga 1, adică de vreo cinci ani şi jumătate la Târgu-Jiu se vorbeşte de promovarea tinerilor localnici. Au fost doar simple vorbe, afirmaţii făcute poate doar şi de dragul de-a fi făcute. Conducerea administrativă vorbea de această necesitate a promovării tinerilor, antrenorii pandurilor făceau cu totul şi cu totul altceva ignorând cerinţele superiorilor. Asta până acum, când parcă pentru prima dată s-a găsit un antrenor cu sânge şi tupeu care să le acorde tinerilor şi şansa de a juca. Petre Grigoraş a anunţat încă de la venire că planul său este simplu: dă credit tinerilor. „Ideea mea despre fotbal este să promovez tineri din propria pepinieră. Voi încerca 100% şi la Pandurii, dar ca să rămână la echipă depinde de ei”, spunea Grig atunci când a semnat cu Pandurii. Acum, deja planul s-a cam pus în mişcare…

    Tinerii, în joc de gleznă !

    Constrâns poate şi de situaţie, Grigoraş va da credit tinerilor. Neavând la dispoziţie un lot numeros, Grig va fi nevoit în perioada infernală care va veni să mizeze şi pe tinerii din lot. Rada, Tătaru, Avramescu, Pleaşcă şi Voinea au şanse uriaşe de a prinde tricoul echipei mari. Deja, cei cinci „promovaţi” s-au obişnuit cu aerul din vestiarul unei echipe de Liga 1 şi este de aşteptat ca în perioada următoare să apară şi în teren. Au început să fie „băgaţi” pe foaia de joc, aşa că treptat vor ajunge să intre şi în meciuri.
    În plus, jucătorii importanţi din echipă gen Matei sau Brata având probleme medicale au ieşit din vederile antrenorului pentru o anumită perioadă de timp. Şi cum în decursul a 35 de zile echipa de fotbal are programate 10 meciuri este foarte posibil să mai apară şi ceva probleme medicale la alţi jucători, dar şi nedoritele suspendări. În aceste condiţii pot să apară şi ceva surprize în teren. Momentul intrării în „scenă” al tinerilor nu se ştie când va fi sau dacă va fi, însă cei cinci jucători promovaţi de la echipa a doua trebuie să stea în joc de glezne şi să fie pregătiţi pentru a fi aruncaţi în luptele din Liga 1. Oricând pot intra, Grigoraş fiind un antrenor căruia în place să dea credit tinerilor. Deja Pleaşcă a jucat 45 de minute în ultima etapă de campionat, în meciul pierdut la Mediaş cu 2-0. şi cum Matei este accidentat şi suspendat pentru partida cu CFR sunt şanse mari ca Marian Pleaşcă să fie titular contra echipei campioane. Un alt exemplu este cel al lui Alexandru Avramescu.

    Antrenor de credit

    Din punctul de vedere al preşedintelui executiv Eugen Pârvulescu, metoda de promovare a antrenorului Grigoraş este bune pentru un club de prim eşalon. Mai mult, antrenorul a primit aprecieri pozitive din partea conducătorului. „Petre Grigoraş este recunoscut ca un antrenor care merge pe sânge proaspăt. Îi place să dea credit tinerilor, are această încredere de a miza pe tineret iar asta arată că este antrenor adevărat. Puţini sunt cei care mizează pe tineri. Băieţii trebuie să conştientizeze că li se întinde o mână şi trebuie să o prindă. Totul va depinde de ei. De aceea, când au şansa toţi trebuie să o fructifice la maxim”, a spus Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: