spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertȘanta, pariul Energiei

    Șanta, pariul Energiei

    În această vară, echipa de baschet Energia a făcut multe transferuri, iar unul din jucătorii transferați este Szabolcs Șanta. Baschetbalistul are și el planuri mari la Energia, vrea să facă performanță, la fel ca toți ceilalți. „Se poate câștiga campionatul, dar e prea devreme să vorbim acum. Abia ne-am întâlnit. Eu zic că important e să fim sănătoși, toată echipa, să fie totul OK și să fim cu temele făcute de a primul meci amical, apoi la primul meci oficial și tot așa… Toată lumea vrea o medalie. Dacă e aur, cu atât mai bine”, spune Șanta.

    sport-03-13

    Acesta s-a interesat de tot ceea ce mișcă pe la Energia, așa că are habar de ce vorbește. „M-am informat despre antrenorul Constantinides. El a fost factorul cel mai important pentru care am venit la această echipă. A insistat pentru mine și lucrul acesta mi-a dat siguranță. Prin prisma rezultatelor este evaluat și antrenorul. Când echipa merge, antrenorul este felicitat și când nu are, el e de vină… Toți românii pornim sezonul acesta cu speranța că vom prinde mai multe minute pe teren. Eu spun că echipa este mai importantă. Dacă antrenorul vede într-un meci că trebuie să intru trei minute sau în altul 30 de minute, pentru mine nu contează. Important e ca echipa să câștige și să mergem până la capăt cu rezultate bune”, a comentat Șanta.

    Felicită Energia de anul trecut

    Întrebat de parcursul european al Energiei în sezonul trecut, Șanta spune că s-a bucurat de prestația actualei sale echipe. „Dacă vorbim de parcursul din EuroChallenge, cred că s-a bucurat toată țara. S-a văzut că echipele nu doar că fac față, ci și aduc medalii. Și Energia și Asesoftul ne-au bucurat deși nu jucam la aceste echipe. În competițiile interne, mereu am avut meciuri grele împotriva Energiei, eu am pierdut împotriva lor de două ori. În play-off, contra Asesoftului, zic eu, au avut și ghinion, neșansă… Au jucat un baschet de calitate și sperăm să continuăm așa și în sezonul acesta”, a spus baschetbalistul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: