spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSăptămână plină şi agitată pentru Pandurii!

    Săptămână plină şi agitată pentru Pandurii!

    Luni, gorjenii au avut meciul cu Oţelul, azi va fi judecat Grig, mâine are loc tragerea la sorţi pentru optimile Cupei, iar sâmbătă e un nou meci tare în campionat

    Această săptămână este un agitată pentru Pandurii. Gorjenii au avut pulsul ridicat la meciul cu Oţelul, dar au trecut cu bine de un prim hop al acestei săptămâni. Acum urmează alte trei încercări, prima astăzi la Bucureşti acolo unde antrenorul Petre Grigoraş va fi judecat pentru declaraţiile făcute la finalul meciului cu Astra Giurgiu când l-a atacat pe bună dreptate pe arbitrul Robert Dumitru. Săptămâna nu se încheie aici, mâine tot în capitală gorjenii având emoţii pentru tragerea la sorţi a optimilor Cupei României, iar totul se va încheia sâmbătă un nou meci tare în campionat, de data aceasta la Universitatea Cluj. Aşadar o săptămână grea şi cu de toate pentru gorjeni.

    Grig, suspendat drastic?

    Condamnaţi să bată Oţelul Galaţi, gorjenii şi-au îndeplinit misiunea şi au câştigat fără drept de apel, scor 4-0. Dar ziua cea mai grea din săptămână pare cea de astăzi, Grigoraş fiind judecat pentru afirmaţiile făcute la finalul meciului de la Astra. În acel joc, Robert Dumitru a acordat multe decizii anti-Pandurii, aşa că Grig şi-a ieşit din pepeni şi a lansat un atac frontal la adresa arbitrajului. Acele vorbe i-au atras două memorii, una din partea arbitrului care a scris în raport ce s-a întâmplat pe marginea terenului,. Şi al doilea un memoriu făcut de Comisia Centrală a Arbitrilor care a sesizat Comisia de Disciplină pentru reacţia antrenorului după joc, astfel, Grig va fi judecat în urma a două sesizări. Gorjenii au făcut şi ei o apărare pentru Grigoraş, tehnicianul fiind decis să vină personal la comisie pentru a explica ce s-a întâmplat la Giurgiu. Mai mult, gorjenii au făcut şi ei un memoriu împotriva arbitrajului lui Robert Dumitru, aşa că pe marginea studiului video se vor lua măsuri. Comisia de Disciplină vrea să taie şi să spânzure, Grig fiind în pericol de suspendare, deşi în mod normal la ce manieră de arbitraj a fost în meciul amintit mai sus, normal ar fi ca tehnicianul să fie iertat. Însă, de la impresii la regulamente e cale lungă, aşa că Grigoraş riscă o suspendare între 4 şi 8 etape, două etape fiind deja efectuate. „Mergem să ne apărăm antrenorul, avem şi noi argumentele noastre. Se ştie că Petre Grigoraş este cunoscut drept un antrenor care nu este conflictual, e un antrenor care de-a lungul timpului a tot ţinut partea arbitrilor români, aşa că din punctul meu de vedere are circumstanţe atenuante. În plus, arbitrajul la acel meci a fost unul care ne-a dezavantajat, aşa că aşteptăm decizia în privinţa antrenorului nostru”, a comentat preşedintele Mihai Prunariu.

    Mâine emoţii, sâmbătă meci

    Aşa cum aminteam mai sus, această săptămână este una plină pentru gorjeni. După ce vor scăpa astăzi de decizia în cazul Grigoraş, mâine este o nouă zi care aduce emoţiile în tabăra pandurilor. Nu sunt emoţii prea mari, sunt doar emoţiile normale la o tragere la sorţi pentru stabilirea optimilor Cupei României. Sâmbătă, emoţiile vor fi şi mai mari, după-amiaza de la ora 18:30, echipa antrenată de Grigoraş având meci în deplasare la Universitatea Cluj. Rămâne de văzut unde va sta Grig la acest meci, rămâne de văzut dacă echipa va avea constanţă în evoluţii şi ce va reuşi să obţină pe Cluj Arena.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: