spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSăpunaru, disputat de toată lumea

    Săpunaru, disputat de toată lumea

    Gorjenii par să-şi fi luat gândul de la fundaşul titular la Euro

    Evoluţia constant bună a lui Cristi Săpunaru la Euro face ca mai multe echipe să şi-l dorească pe fundaş. Din România, Astra pare cea mai preocupată de a-i obţine semnătura fundaşului în perspectiva meciurilor din Champions League. „Aştept ca în cel mai scurt timp să primim răspunsul de la Cristi”, a declarat Marius Şumudică. Însă, Săpunaru mai are şi alte oferte, una extrem de atrăgătoare din punct de vedere financiar din liga a doua turcă. Astfel, fundaşul are o ofertă fermă din Turcia, acolo unde fostul mijlocaș turc Okan Buruk, în prezent antrenor la Goztepe Izmir, în liga a doua, și-l dorește pe fotbalistul român. Cristi Săpunaru a şi fost ofertat pentru un contract valabil pentru două sezoane. Okan vrea promovarea cu Goztepe și, de aceea, caută să alcătuiască un lot valoros. Fundașul român a primit deja oferta și a cerut timp de gândire, înainte să dea un răspuns, având și alte propuneri. Turcii îi oferă un salariu de 400.000 de euro în primul sezon și 500.000 de euro în al doilea.

    sport-02-28

    Astra trage de el, Pandurii 0% şanse

    Dacă cei de la Astra Giurgiu speră să-l convingă pe fundaş să semneze cu ei în baza relaţiilor bune pe care antrenorul Şumudică sau preşedintele Coman le au cu Săpunaru, cei de la Pandurii aprape că nu mai au nicio şansă să-l aducă la Târgu-Jiu. Poate dacă Edi Iordănescu ar fi continuat la Pandurii, atunci existau speranţe că fundaşul ar alege Pandurii, însă situaţia face ca oltenii să-şi ia gândul de la jucător.

    A prins echipa campionatului

    Cristi Săpunaru a fost unul din cei mai importanţi fotbalişti ai pandurilor în stagiunea trecută. Jucătorul a avut evoluţii foarte bune, şi nu degeaba a fost nominalizat în echipa campionatului. Cei de la Ligă au şi alcătuit portretul lui Săpunaru. „Cristian Săpunaru (Pandurii / 32 de ani / 22 jocuri) – Decizia de a semna cu Pandurii s-a dovedit a fi una foarte bună, asta deoarece a revenit după patru ani la naţională, cu care a participat la Euro. A marcat cinci goluri, a oferit o pasă decisivă şi a prins de şase ori echipa etapei”, a sunat caracterizarea făcută de LPF.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: