spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSăpunaru, la Euro!?

    Săpunaru, la Euro!?

    Pandurul Săpunaru spune: „Normal că mă gândesc la echipa națională”

    Cristi Săpunaru a avut ușa închisă la echipa națională, însă, după ce Victor Pițurcă a părăsit banca tricolorilor, fundașul a reintrat în atenția selecționerului. „Dacă ar fi avut 7-8 meciuri jucate, Cristi Săpunaru ar fi fost convocat”, a spus Anghel Iordănescu atunci când a făcut convocările pentru meciurile cu Finlanda și Insulele Feroe. Oricum, Săpunaru are toate șansele să prindă lotul echipei naționale la Euro.

    sport-01-9

    Ceartă dură cu Piți

    Fundașul a dezvăluit faptul că pe vremea vechiului selecționer nu se gândea la echipa națională. „Nu eram frustrat când mă uitam la meciurile naționalei, fiindcă știam de ce nu eram convocat și știam că aș merita să fiu. Cel care nu m-a convocat are el motivele lui întemeiate sau neîntemeiate. Am suferit enorm. N-aș lăsa niciodată echipa națională, fiindcă, până la urmă, România e țara mea și nu aș putea să trăiesc în altă țară. Eu am fost forțat să mă las de echipa națională, fiindcă s-au întâmplat niște chestii destul de grave, pe care nu vreau să le comentez. Se știu, erau foarte mulți oameni în jurul echipei naționale care știau ce se întâmplă și nu au zis nimic. Am rămas foarte dezamăgit”, a declarat Cristi Săpunaru. Acesta spune că nu-și vorbește cu Victor Pițurcă. „Nu am mai vorbit cu domnul Pițurcă. Nu am nimic de împărțit cu dânsul, nu m-am căsătorit cu dânsul, nu am de ce să mă împac. Dacă ne întâlnim, îl ocolesc. Sau mă ocolește el”, a comentat fundașul pandurilor. Ei bine, în ultima perioadă s-a tot făcut un caz pe marginea absenței unui fundaș dreapta bun la echipa națională. „Nu cred că a fost o problemă națională postul de fundaș dreapta, ci cred că am făcut-o noi o problemă națională. Au fost 5-6 fundași dreapta, după ce a terminat Cosmin Contra. Eu am avut cearta pe care am avut-o cu domnul Pițurcă. Dacă eram și eu altfel, poate că eram la fiecare meci, dar mama m-a făcut să fiu corect în viață și așa o să rămân toată viața mea”, a mai declarat Cristian Săpunaru.

    Apreciat la Târgu-Jiu

    Cel care a insistat pentru venirea lui Săpunaru la Târgu-Jiu a fost chiar antrenorul Edi Iordănescu. Acesta spune că fundașul poate fi o variantă pentru echipa națională, însă, nu face nominalizări. „E un jucător care a mai fost la națională, care cu siguranță nu va fi neglijat dacă va avea o formă bună. A avut jocuri bune la națională, dacă rezultatele ne vor ajuta, poate să atragă atenția și el, dar și alți colegi de-ai lui. Vom vedea dacă vom avea jucători la națională, deocamdată nu e treaba mea să nominalizez la antrenori pentru națională”, a spus Edi Iordănescu.

    Echipa îl ajută

    Cristi Săpunaru poate primi o mână de ajutor importantă din partea colegilor săi. În condițiile în care echipa gorjeană va juca bine, e clar că și Săpunaru va fi remarcat, iar premisele sunt încurajatoare ca acest lucru să se întâmple. „Am început în mod foarte fericit acest sezon, cu o victorie la Timişoara, dar apoi am fost puţin nefericiţi, a urmat o perioadă mai dificilă. Pentru că, trebuie să reamintesc de fiecare dată că, faţă de anul trecut, când se ştie că echipa s-a bătut la retrogradare, anul acesta avem mai puţini bani, avem 14 transferuri perfectate din vară, într-adevăr la unii jucători le-am prelungit contractele, dar sunt şi mulţi jucători noi, cel puţin jumătate din primul 11 sunt jucători noi la echipa Pandurii. Şi, în plus, jucăm toate meciurile pe teren străin sau neutru, ceea ce este extrem de important. Avem perspective bune acum la Pandurii pentru că echipa nu este încă la potenţialul maxim. Asta ne dă foarte mare încredere pentru viitor”, a comentat preșeintele pandurilor, Narcis Răducan.

    „Normal că mă interesează să revin la prima reprezentativă și sper să o fac de la Pandurii. Mi-am dorit foarte mult să rămân în prima ligă pentru a ajunge din nou la națională, mai ales că vine și turneul final al Euro”, Cristi Săpunaru, jucător Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: