spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSărbători neliniştite la Pandurii

    Sărbători neliniştite la Pandurii

    Grigoraş a vrut să plece după ce Condescu l-a readus la echipă pe Stojan Vranjes

    Cei de la Pandurii nu au parte deloc de sărbători liniştite. Chiar dacă echipa a făcut senzaţie în turul de campionat, tensiunea a fost la ea acasă în cadrul echipei gorjene. O tensiune evident între banca tehnică şi conducere, între Marin Condescu şi Petre Grigoraş. Preşedintele pandurilor a luat campania de achiziţii pe cont propriu şi a transferat fără a se consulta cu antrenorul. Mai mult, Condescu l-a readus la echipă pe Stojan Vranjes, jucător dat afară în urmă cu un an după un conflict public cu Grigoraş. acum, Grig e pus în faţa faptului împlinit de a lucra cu cel cu care s-a jignit la greu…

    Transferuri en gross

    Marin Condescu i-a transferat la echipă pe Novac Martinovic, Blaze Ilijovski şi Stojan Vranjes. Adică, întăriri de la Steaua, Rapid şi o repatriere. Martinovoic a venit din postură de liber de contract şi asta după ce Steaua a renunţat la fundaş. Ilijoski a plecat şi el de la Rapid din cauza crizei financiare, cei doi semnând contracte valabile pe trei ani cu Pandurii. ei bine,. Cea mai tare lovitură a fost readucerea lui Vranjes la Pandurii. acesta a plecat în iarna trecută cu scandal de la Târgu-Jiu şi asta după ce jucătorul a refuzat să fie rezervă la un meci. apoi, bosniacul l-a atacat în presă pe Grigoraş numindu-l „şobolan fără cojones”. Acuzele nu au fost doar acestea. „Antrenorul spune numai prostii. El să ştie că eu am trăit cinci ani din viaţă în plin război, nu îi dau voie unui şobolan să spună prostii despre mine în presă. M-a deranjat că minte! Nu ştiu cum îşi permite asta, nu el m-a făcut jucător pe mine, dar eu am contribuit la numele lui ca antrenor. Am venit aici ca jucător de naţionala şi el m-a distrus” a fost declaraţia acidă a lui Vranjes la adresa lui Petre Grigoraş. Tehnicianul oltenilor a replicat pe măsură. „Ce naţie de fotbalist este Vranjes ? Bosniac ? Cine este Bosnia ? E cumva vreo naţie superioară celei a noastre ? Aşa cum el a spus despre mine că nu am avut cojones să-l anunţ în faţă, nici el n-a avut cojones să-mi spună mie în faţă că nu accepta să fie rezervă, acest Vranjes nu mai există pentru mine”, a fost replica dată de Petre Grigoraş.

    Grig a vrut să plece

    Tehnicianul pandurilor a comentat imediat după perfectarea transferurilor situaţia sa. „Vranjes este un subiect închis, dacă se va realiza această mutare înseamnă că se doreşte îndepărtarea mea. S-a făcut peste capul meu. Am fost întrebat acum câteva luni şi nu l-am vrut. Dacă s-a realizat acest transfer, înseamnă că au ales deja între mine şi el. Poate sunt doar zvonuri, poate nu e nimic concret. Pentru mine e un subiect închis din momentul în care a refuzat să mai intre în teren. Eu am spus că el nu va mai juca la Pandurii atât timp cât sunt eu antrenor. Dacă cei din conducere l-au transferat, înseamnă ca au decis”, a fost declaraţia dată de Petre Grigoraş la Dolce Sport imediat după transferurile celor trei. Varianta plecării lui Grigoraş de la Pandurii e greu de luat în calcul atâta timp cât tehnicianul este legat de echipă. Grig a avut şi oferte şi le-a refuzat, aşa că mai mult ca sigur va veni la Târgu-Jiu şi îşi va continua mandatul cu Pandurii. Cel mai probabil, Vranjes va continua să fie rezervă, Grig nu va conta pe el, iar bosniacul va continua să fie spectator la Târgu-Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: