spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSchimbări de trupe la Energia

    Schimbări de trupe la Energia

    Au plecat trei jucători vin alţi doi baschetbalişti

    Echipa de baschet Energia a încheiat turul de campionat într-o anumită formulă şi va începe returul în alta. În trei săptămâni de pauză competiţională în echipa gorjeană vor surveni câteva modificări. Astfel, Slobodan Nikolic a renunţat la doi jucători, Milan Oluic şi Brandon Fields pentru a-i face loc pivotului sârb Rajko Kljajevic. După meciul cu Iaşi conducerea Energiei a primit o solicitare din partea încă unui jucător american, Robert Giles să fie lăsat să plece definitiv de la Târgu-Jiu. Astfel, în loc de doi au plecat trei jucători. Aşa că a rămas un post vacant de străin în echipă, oltenii fiind aproape de a-l readuce la echipă pe americanul Porter Troupe. Acesta chiar se află la Târgu-Jiu, iar revenirea lui în echipă este inevitabilă.

    Oluic-slab, Fields-subţire

    Antrenorul sârb al Energiei a fost primul care a anunţat primele măsuri luate după turul campionatului. „Primul care va pleca va fi Brandon Fields. Pentru el s-a terminat perioada la Târgu-Jiu. Fields are un salariu foarte mare, poate cel mai mare din lot, a jucat în medie 29 de minute pe meci şi nu-şi justifică aceşti bani”, spune antrenorul Energiei. Următorul pe lista disponibilizaţilor a fost Milan Oluic. Pivotul sârb a jucat foarte puţin, iar atunci când a făcut-o a fost slab. „Şi Oluic va pleca”, a mai spus Nikolic.

    Vine Rajko Kljajevic

    Primul jucător dorit la Energia este Rajko Kljajevic. „Cu siguranţă va veni un pivot sârb foarte bun şi puternic sub panou. Se încep discuţiile pentru aducerea lui pentru că avem nevoie cu adevărat de aşa ceva. Pivotul sârb va acoperi poziţiile 4-5. La Târgu Mureş, Stănescu a avut două recuperări ofensive într-o fază decisivă, iar dacă acest Rajko Kljajevic era pe teren cu siguranţă acest lucru nu s-ar fi întâmplat”, a spus Nikolic.

    Troupe reîntors

    Porter Troupe a făcut nazuri în vară visavis de contract. A cerut bani mulţi, iar atunci când Energia i-a făcut oferta acesta a ales să plece în Liban pe bani mai mulţi. Însă, calculele de acasă nu s-au potrivit cu cele de acolo, iar acum Troupe este liber de contract. A fost prezent în tribune la meciul cu Poli Iaşi, iar după ce Giles a plecat în echipă mai este un loc liber pentru un jucător străin. Primul vizat pentru a-l acoperi este Porter Troupe, baschetbalist care ar acceptat să revină la echipa unde s-a simţit cel mai bine. „Porter Troupe a venit la Târgu Jiu aşa că orice este posibil. Problema principală este bugetul. Şi Porter şi Rajko Kljajevic ar fi utili pentru echipă şi Energia ar fi o echipă puternică. Oamenii din Târgu Jiu îl iubesc pe Porter, e important aici aşa că vom vedea ce se va întâmpla. Troupe a jucat în Liban, echipa a avut ceva probleme financiare”, a spus Slobodan Nikolic.

    Vacanţă şi nu prea

    După meciul cu Iaşiul teoretic a început vacanţa. Dar, Nikolic nu prea vrea să audă de zile libere. Jucătorii americani vor pleca acasă. Nu este problema Energiei, ci este problema tuturor echipelor din campionat, însă după Anul Nou ne vom reuni şi vom începe pregătirea. Problema cea mare este că trecem printr-o formă bună care se va încheia. Avem un scor de 6-2 în ultimele opt etape, însă după 21 de zile de pauză această formă va dispărea”, spune Nikolic. Acesta s-a decis ca în această vacanţă să rămână aici pentru a-i antrena pe jucătorii care doresc să vină la pregătire. Printre aceştia se află Troupe, Kljajevic, Mocanu, Alionescu sau Gliga. „Eu voi rămâne la Târgu-Jiu, voi discuta despre jucătorii care vin, care pleacă, cei care vor rămâne la Târgu Jiu vor avea antrenamente în continuare”, a mai spus Nikolic.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: