spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSchimbări la Energia ?

    Schimbări la Energia ?

    – Gore Popescu şef peste handbal şi baschet?

    Echipele de handbal şi baschet ar putea avea începând de săptămâna viitoare o nouă conducere. De fapt se urmăreşte schimbarea organigramei considerată una neadecvată pentru secţiile de sală prim eşalon de la Târgu-Jiu. Adunarea Generală a membrilor asociaţi va decide cine va face parte din noua conducere şi dacă va mai fi păstrat cineva din actualul staff. Se aude că Gore Popescu va prelua şefia clubului, însă deocamdată sunt doar simple speculaţii.
    Cert este că actualului preşedinte al Energiei, Ion Surdu îi expiră mandatul în acest an. „O să fie o Adunare Generală în care se vor lămuri multe. Ce va decide Adunarea aia va fi. Mie îmi expiră mandatul în acest an şi nu ştiu dacă voi mai fi ales să continui. Cert este că domnul Gore Popescu va reveni la club, am şi vorbit cu dânsul dar nu ştiu pe ce post. Vom vedea, nu asta e marea problemă, important este să meargă treaba”, a comentat Ion Surdu.
    În schimb, Gore Popescu susţine că nu ştie 100% că revine. „Eu am avut o discuţie cu domnul Trotea şi este foarte posibil să revin. Adunarea Generală va decide organigrama. Din punctul meu de vedere domnul Surdu nu trebuie să plece de la Energia, nu-i vreau locul şi nu trebuie să sară din schemă. A muncit acolo ani buni şi am o relaţie bună cu dânsul”, a comentat Gore Popescu.

    Decizia, în câteva zile

    Totul se va lămuri la Energia în zilele care urmează. Astfel, Adunarea Generală se va întruni cel mai probabil la finalul acestei săptămâni şi va decide exact care va fi soarta clubului. Cu siguranţă vor fi discuţii referitoare şi la bugetul clubului, dar şi la viitorul celor două secţii. Recent apăruseră informaţii că echipa de baschet va fi sacrificată pentru a rămâne cea de handbal, însă această variantă puică din start pentru că mai marii de la Energia vor să facă performanţă cu ambele secţii. „Ar fi o nenorocire să dispară una din secţii, sigur nu se va întâmpla asta”, spune un oficial al Energiei.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: