spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSe amână campionatul, se amână şi reunirea

    Se amână campionatul, se amână şi reunirea

    Campionatul Ligii Naţionale de handbal masculin va debuta cu o săptămână mai târziu

    Ce noroc pe Energia. Degeaba s-au agitat alte echipe să-şi creioneze programul că tot nu le-a ieşit. Mai bine de cei de la Energia care sunt în vacanţă totală şi nu au stabilit nimic oficial pentru viitorul sezon. Federaţia Română de Handbal a schimbat programul, Liga Naţională masculină urmând să înceapă cu o săptămână mai târziu,. Deci, toate echipele harnice trebuie să-şi regândească programul de pregătire. Mai mult ca sigur toţi vor amâna reluarea pregătirilor, aşa că şi cei de la Energia vor proceda la fel.

    La muncă mai târziu

    La Energia se ştia că munca va începe pe 10 iulie, iar campionatul pe 7 septembrie. Ei bine, Federaţia Română de Handbal a decis ca sezonul să înceapă cu o săptămână mai târziu, şi asta pentru că oricum sunt mai puţine meciuri prin reducerea numărului de echipe la nivelul primul eşalon. Aşa că noul campionat va debuta pe 15 septembrie. Inevitabil, cei de la Energia trebuie să schimbe singurul lucru pe care îl ştiau sigur. reunirea nu va mai avea loc pe 10 iulie, ci pe 17. „Amânăm cu o săptămână reunirea. Este decizia Federaţiei cu privire la data de debut a campionatului. Mai stăm o săptămână în vacanţă, cred că băieţilor le convine. Este timp suficient şi pentru cantonament, deci nu ne facem probleme”, a comentat Liviu Andrieş.

    Fac şi un cantonament

    Antrenorul Liviu Andrieş a primit asigurări din partea conducerii că echipa va beneficia de un stagiu de pregătire. „Mi s-a spus că vom merge în cantonament, dar nu ştiu unde. Nu am stabilit, însă este bine că vom face această pregătire centralizată. Nu vom merge la mare, probabil pe undeva pe la munte, dar deocamdată nu ştim locaţia”, a mai spus Andrieş.

    Lupta pentru putere

    Din păcate, când vine vorba de negocieri care să fie purtate cu jucătorii, nimeni de la Energia nu se încumetă să dea un răspuns ferm. Toţi spun că vor fi demarate negocierile cu anumiţi jucători, însă concret nu s-a făcut nimic până acum. Totul poate fi întârziat şi pentru că e clar că la Energia se dau lupte şi pentru putere, iar politicul arbitrează aceste dispute. E clar că influenţa politică îşi poate băga coada la Energia, însă rămâne de văzut cine va fi mai puternic, omul politic sau omul provenit din sistemul energetic. Chiar dacă oficialii Energiei se chinuie să arate că toate-s bune acolo, e clar că nu e chiar aşa…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: