spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSe caută concurent lui Mingote

    Se caută concurent lui Mingote

    Pârvulescu: „Îl vrem pe Lazar, el va porni cu şanse egale în faţa lui Mingote, cine va fi mai în formă va apăra”

    La Pandurii n-a început încă nebunia cu campania de achiziţii. Gorjenii tatonează terenul, căutând să se întărească pe posturile deficitare, adică în ofensivă. Plecarea lui Marius Popa la U Cluj a cam lăsat descoperit postul de portar la Pandurii. Totuşi, gorjenii s-au orientat rapid şi sunt aproape de a-l readuce la echipă pe David Lazar, portar împrumutat la divizionara secundă, Voinţa Sibiu, unde a făcut adevărate minuni. Mai mult, Lazar a reuşit să intre într-un top mondial select cu doar patru goluri primite până acum.

    Portar de viitor

    Goalkeeper-ul David Lazar este dorit la Târgu-Jiu. „Vrem să aducem un portar. Aceasta este una din ţintele noastre. L-am vrea pe Lazar, care este un portar foarte bun. A demonstrat-o la nivelul Ligii a II-a”, a comentat preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta merge mai departe şi spune că David Lazar este un portar de valoare. „Acum este la lotul naţional de tineret. Va ajunge mare. Este portarul nostru împrumutat la Voinţa Sibiu”, a mai spus Pârvulescu. Referitor la cine are cele mai mari şanse, preşedintele pandurilor ştie una şi bună. „Ambii pornesc cu şanse egale, cine va fi mai în formă va apăra”, a mai spus preşedintele executiv gorjean.

    Mingote, favorit

    Totuşi, Mingote este favorit să apere buturile pandurilor. Acesta a şi făcut o scurtă analiză a turului. „A fost bine în partea finală pentru că am reuşit să facem mai multe puncte şi să punem echipa mai sus în clasament. Îmi pare rău că nu am reuşit să trecem peste linia retrogradării dar cred că suntem pe un drum bun şi avem speranţa că va fi bine anul viitor. Îmi place la Târgu-Jiu, m-am obişnuit cu oamenii, cu oraşul, cu limba. Mă simt ca la a doua casă aici. Dacă avem rezultate e mai bine cu Grigoraş, se vede calitatea la meciuri, rezultate. La mine se spune că norocul se caută, nu vine singur. Mă consider norocos că sunt sănătos”, a spus Mingote.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: