spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSe lucrează pe ger la Stadion şi Sala Sporturilor

    Se lucrează pe ger la Stadion şi Sala Sporturilor

    stadion-4Constructorii care se ocupă de modernizarea Stadionului Municipal nu au încetat lucrările pe perioada sezonului rece. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Sala Sporturilor, unde se lucrează de zor, astfel ca, începând de anul viitor, cele două obiective de investiţii să poată fi date în folosinţă.

    Lucrările la stadion continuă chiar şi în această perioadă. „La şantierele de la stadion şi Sala Sporturilor se lucrează pentru că, în zona stadionului, constructorii şi-au creat condiţii pentru a putea continua lucrările şi perioadă de iarnă. Vorbesc de acele lucrări care se pot realiza în spaţiile deja închise”, a spus Marius Ionescu, directorul de investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

    Autorităţile speră ca, până în primăvara acestui an, investiţia să prindă contur. „Sunt o serie de lucrări de interior, instalaţii electrice, instalaţii sanitare, alimentări de energie electrică. De asemenea, se lucrează la partea de acoperiş unde confecţiile au fost deja aduse în incinta stadionului şi sunt montate pentru că, în primăvară, vrem să avem o imagine aproape de realitate aşa cum este proiectat stadionul şi să putem trece efectiv la partea de sistematizare”, a mai precizat Marius Ionescu.

    Cât despre modernizarea Sălii Sporturilor, lucrările privind demolarea au fost realizate în proporţie de 60%.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: