spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSe reface terenul. Tribunele mai aşteaptă

    Se reface terenul. Tribunele mai aşteaptă

    Condescu : „Avem buget de austeritate, cu bani puţini se pot face lucruri mari”

    Planurile lui Marin Condescu referitor la baza sportivă sunt tot la stadiul de proiect. De vreo două luni se tot vorbeşte de schimbarea gazonului de pe Municipal, echipa s-a şi mutat la Severin, însă lucrările la terenul de la Târgu-Jiu n-au început încă. Cert este că, deşi la început se vorbea că tot Municipalul va intra în renovări şi modernizări, până acum nu s-a făcut mai nimic. Oricum, nici vremea nu permitea demararea lucrărilor. În plus, momentan s-a renunţat la ideea ca peluzele să fie aduse la cinci metri în spatele porţilor, rămânând în picioare schimbarea gazonului şi modernizarea vestiarelor.

    Din toamnă, la Târgu-Jiu

    În maxim o lună de zile ar trebui să demareze lucrările de modernizare pe Municipal, în special la terenul de joc. O parte din aceste lucrări vor fi făcute în regie proprie, adică de firme din minerit, ceea ce în opinia lui Marin Condescu ar reduce costurile. Se va reface drenajul, urmând ca apoi să se lucreze la teren. „Ne apucăm de teren şi vestiare. Avem multe oferte, firmele specializate, vreo cinci la număr, atunci când au auzit că ne apucăm de teren, ne-au trimis nişte oferte. Noi le analizăm şi vedem ce facem”, a comentat Condescu. Acesta dă asigurări că echipa se va întoarce la Târgu-Jiu în toamnă, existând astfel şi posibilitatea ca echipa să joace câteva etape din viitoarea stagiune tot la Severin. „În toamnă vom juca la Târgu-Jiu, pe noul gazon. Nu ştiu când vor demara lucrările, depindem şi de vremea de afară. Nu ştiu când se va şi putea intra pe teren, depindem şi de cum va fi vara. Am observat că cei care s-au grăbit să intre pe terenul nou n-au prea făcut bine”, a mai spus Condescu.

    300 de mii de euro-costul terenului

    Banii cei mulţi pentru refacerea terenului de joc vor veni de la echipa de fotbal Pandurii. Alte echipe au schimbat gazonul cu o sumă de 300 de mii de euro, astfel că ne putem aştepta ca şi la Târgu-Jiu costul să fie acelaşi. „Primăria trebuie să se implice, la fel şi societăţile care finanţează clubul. Avem buget de austeritate, nu ştiu cât va costa. Şi cu bani puţini se pot face lucruri mari. Unora care mor de grija altora le mai trebuie drumul. Care va fi cea mai bună soluţie, o vom alege. Vom face în aşa fel încât să fim siguri că în următorii 10-15 ani nu vom mai lucra la suprafaţa de joc”, a mai adăugat Condescu.
    Altfel, deşi se spunea în primă fază că şi tribunele vor fi modernizate, până la urmă s-a renunţat la această idee. „La tribune nu lucrăm, că avem buget de austeritate. Nu închidem lucrarea, o lăsăm deschisă. Va fi un teren cu tot ce trebuie, chiar şi cu sistem de încălzire”, a mai adăugat Condescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: