spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertȘedință după victorie!

    Ședință după victorie!

    Edi Iordănescu trage semnalul de alarmă: „Am avut o discuţie cu băieţii şi încerc să fac în aşa fel încât ei să conştientizeze că pentru a emite cu adevărat pretenţii pentru obiective importante, trebuie să rămâi concentrat şi organizat nu numai pe toată durata meciului ci şi de la etapă la etapă”

    Victorie mare pentru Pandurii. Gorjenii au învins cu 3-1 Poli Timișoara, o victorie venită mai ușor decât s-ar fi așteptat. Grație unei evoluții perfecte în prima parte, gorjenii și-au luat punctele din meciul cu Poli și așteaptă acum duelul cu Steaua de duminică. La modul cum au jucat gorjenii în prima parte, greu se găsea o echipă să scape fără 2-3 goluri încasate, forța ofensivă a pandurilor dar și forccingul din timpul primelor 45 de minute fiind de apreciat și de pus în ramă. „Da, a fost o primă repriză bună a noastră”, a spus Edi Iordănescu, însă nu pe un ton prea fericit. „Repriza a doua nu mi-a plăcut deloc”, spune același Iordănescu.

    sport-01-21

    Vor să învețe din victorii!

    Victoria pandurilor a fost obținută în prima parte a meciului. Ceea ce s-a întâmplat după odihnă nu prea face cinste pandurilor, așa că dacă cineva nu știa scorul de la pauză și ar fi urmărit doar repriza a doua în mod cert nu putea anticipa victoria pandurilor. Efectiv, târgujienii s-au apărat continuu, un pas defensiv ce nu place. „Repriza a doua a fost una care nu m-a mulţumit. Deja am avut o discuţie cu băieţii şi încerc să fac în aşa fel încât ei să conştientizeze că pentru a emite cu adevărat pretenţii pentru obiective importante, trebuie să rămâi concentrat şi organizat nu numai pe toată durata meciului, ci şi de la etapă la etapă. Am şi discutat cu băieţii, ne-am dorit victoria, poate este inevitabil să îţi pierzi concentrarea la un anumit scor. Sper să învăţăm din această partidă şi să ne corectăm erorile”, a comentat Edi Iordănescu.

    Târgujienii sunt foarte aproape de a-și realiza obiectivul, accederea în primele șase clasate la finalul sezonului regulat. Deocamdată, oltenii sunt pe locul 4 la egalitate de puncte cu locul 2, ceea ce chiar este o performanță. „Contează foarte mult aceste trei puncte în economia clasamentului şi ne influenţează foarte mult perspectiva. Au fost două reprize total diferite: prima în care am făcut exact ce trebuia, mai puţin după marcarea golului al treilea. Încet, încet ne-am pierdut concentrarea, asta fiind echivalent cu pierderea organizării de joc şi pierderea agresivităţii şi asta a făcut să primim gol. Consider că am greşit felul în care am gestionat din punct de vedere mental. Această relaxare trebuia folosită în favoarea noastră. Nu trebuia să cedăm iniţiativa, cum am făcut noi în repriza a doua. Criticile pe care le-am avut de adus, le-am adus cu uşa închisă în vestiar”, a mai punctat Edi Iordănescu. Tehnicianul pandurilor este convins că echipa lui va reuși să intre în primele șase locuri. „În acest moment, obiectivul este clar: accederea în play-off. Am mai făcut un pas. Ne bucură seria bună pe care o facem, că adunăm puncte şi că suntem eficienţi”, a mai punctat Iordănescu.

    Oltenii se felicită pentru cum au gestionat perioada de întrerupere a campionatului. „Am încercat să gestionăm cât mai bine această perioadă și să avem un ritm bun până la final. Ne-a fost teamă că pauza din campionat poate dăuna formei echipei. Am câștigat, asta contează cel mai mult. Dar, sunt conștient că jucătorii și-au dorit victoria și cele trei puncte în partida cu Poli, poate era inevitabil să nu își piardă concentrarea după ce scorul a luat proporții așa repede. Trebuie să eliminăm aceste momente din joc. Consider că jucătorii au greșit. La acel scor, jucătorii trebuia să folosească acea relaxare în favoarea lor, să joace fotbal și să pună mingea jos, mai ales că nu era presiune”, a mai declarat Edi Iordănescu.

    Strategie deșteaptă!

    Cei de la Pandurii par să aplice o strategie folosită și de alte echipe. Stau în banca lor, în umbră, nu pun presiune pe echipă, jucători, antrenori. Este o bună oportunitate ca la final gorjenii să se trezească conștient în plutonul fruntaș, iar apoi în play-off să atace primele două locuri. Atenție, la vară, locul 1 și locul 2 merg la braț în Champions League în turul 3, ceea ce chiar este important din punct de vedere financiar!

    „În primele 35 de minute nu am jucat bine, am gafat mult și am primit trei goluri. După aceea am început să jucăm, am marcat un gol, dar era greu să revenim. Am primit goluri pe greșeli. La faza fixă de la golul lui Săpunaru a fost o neînțelegere, iar golurile lui Hora au venit pe centru, după anumite neînțelegeri. În a doua repriză am jucat bine, am controlat jocul și am mai avut ocazii, dar nu am putut marca. Acele trei goluri rapide ne-au fost fatale”, Florin Marin, antrenor Poli Timișoara

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: